-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
inşaat mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar herkese kaç gündür çözemediğim bir sorunum var ne yapsam bi çözüm bulamadım burada da konu açtım ama fayda etmedi bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Sorunum şu aktif olarak uğraştığım sitemin domain süresi dolmuş domain düşmüş ve başkası almış. Ama bu sitenin tüm dosyaları hala resellerimde mevcut bunu yeni alan adına taşımak istiyorum fakat ne denediysem sitede yazılarım görünmedi yeni kurulmuş boş wordpress sitesi gibi görünüyor.
*İlk olarak eski sitenin dosyalarını tamamen kopyalayıp yeni sitenin hostinge attım
* config.php dosyasını yeni site bilgilerine göre güncelledim
* veritabanında eskisite.com olan tüm adresleri yenisite.com olarak değiştirdim
* yeni siteye veritabanı oluşturup eski veritabanını içe aktardım
bu adımları defalarca eksiksiz yapmama rağmen hala sitede hiç bir içerik görünmüyor.
Ücretli & Ücretsiz destek bekliyorum şimdiden çok teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İt
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Veritabanını tam olarak akramamiş yada canfig bilgilerini farkli girmiş olabilirsiniz hocam. İnceleyebilirim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İt
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Normal şartlarda sorunsuz olarak gözükmesi lazım. Bir ayrıntıyı atlıyorsunuz muhtemelen
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam host sirketinizle görüştünüz mü cogu sirket ücretsiz tasıyor yedekleri de vardır belki
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Site dosyalarında veya veritabında hasar olmuş olabilir belki, normal şartlarda bir sıkıntı olmaması gerekiyor. İsterseniz sitenizini kontrol edebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sql dosyasında eski domaininizin adını taşıyan satırları da değiştirmelisiniz. eski site yedeğinizdeki dosyalarda varsa onları da.
hiç bir şey yapamıyorsanız localde kurmayı deneyin. kurabiliyorsanız localhost ta wordpress dışa aktar seçeneğini kullanarak xml dosyası alın. yeni domainde temiz wordpress kurup içe aktar seçeneği kullanın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İt
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam madem reseller kullanıyorsunuz. Yeni host açip öyle kurulum yapın. Sql yedeğinide phpmyadmjnden atın tekrardan.