ozkan06 adlı üyeden alıntı

enerjiveguc Dünyada herşeyi para ile satmaya kalkarsanız gün gelir huzurunuzu da parada ararsınız ve bulamazsınız. paylaşmak ne güzel bir duygu.. İnsanın başkasına karşılıksız olarak yardım etmesi ve ona karşılıksız maddi şeyler vermesi insanın iç huzurunu artırır. bedava peynir sözü yabancı bir atasözü. Başkası kendi üstüne almış olabilir. Ben söyledim diyebilir ancak...Bizler Bedava peynir vermesini de biliriz. Etnik olarak yaklaşsaydım biz Türkler ve Onlar ingilizler diye başlardım ancak etnik değil inanç olarak yaklaştım. Bu paylaşma meselesi kişinin inancının ve yaşantısının bir sorunu... Bu arada kimseyi kaybetmedim. İnsanları farklı düşünüyor diye de dışlamış değilim. Siz kendiniz itiraf ettiniz faydası dokunacağını bilemezsiniz dediniz. Fayda dokunması bedava peynir gibidir...


Dünyada herşeyi para ile satmaya kalkarsanız gün gelir huzurunuzu da parada ararsınız ve bulamazsınız. paylaşmak ne güzel bir duygu..
Siz benim para karşılığı bir "yardım" yaptığıma nasıl kanaat getirdiniz. İfadeleri okumaktan/anlamaktan aciz olduğunuzda aşikar. Bir yardım karşılığı para kazanılacaksa o iş parasız yapılmaz. Bunu anlamak bu kadar mı zor.