ctnbckci adlı üyeden alıntı

Güzel anlatıyorsunuz hoş anlatıyorsunuz da. Merak ettiğim bir konu var. Google ın bu bahsettiğiniz sisteme bir karşı yazılımı yok mu şimdi ? Gönderdiğiniz hitler internete bağlı herhangi bir google hesabından gönderiliyor. Bu bende sende olabiliriz yani. ? Doğru mu anladım.

Kısa vade de etkisini görürüz peki uzun vade de ne olacaktır durum? kayıtlı kullanıcılarınızdan bir takip dosyanız var mı ? 3 aydır devam eden kullanıcım şu durumda 1 senedir kullanan kullanıcım bu durumda diye ?

Eğri oturup doğru konuşalım yaptığımız iş akıl kandırmak bunda bence herkes hem fikir. Peki bu akıl kandırırken yakalanma ihtimalimiz nedir ? Kolay yoldan para kazanan daha 1 kişi tanımıyorum. Nacizane bu sorularımıda cevaplarsanız çok sevinirim.


Tabiki cevaplarız
Şimdi siz herhangi bir siteye giriş yaparken ister cep telefonundan istersenizde pc den giriş yapıyorsunuz doğrumuyum bunuda isterseniz internet cafeden isterseniz de herhangi bir wifi ağından. Google size herhangi bir soru soruyormu sen x ip de idin neden şimdi y ip sine geçtin diye, Dolayısı ile sistem içerisindeki tüm ip leri daha doğrusu kullanıcıların pc lerine kurduğu ip leri kısıtlama şansı yok.

Ben size adsencede tıklama yapacak ve kazanç sağlayacak diye herhangi bir konudan bahsetmedim. Kazanç sağlama olayı olarak. Kısa yada uzun vadede kullanıdığınız müddetçe sürekli etkisini görürsünüz çünkü sebebi bugün sizin sitenize gelen zyaretçinin ip si ile yarın gelen ziyaretçinin ıp si benzersiz yada en fazla 1/2 oturum olması. Kayıtlı kullanıcılarımızın bir çoğu wp hatlarımızda ve şuana kadar herhangi bir sıralama düşüşü yaşayan olmadı tam aksine herkes şuanda durumdan gayet memnun. Merak edenler wp hattına gelip kendileri sorabilirler

Akıl kandırmak dediğiniz olay zaten google nin işi. Arka planda çerezlerimizi tutup istemediğimiz şekilde reklamlarını karşımıza çıkartan onlar. Yada istediği konuma göre sıralamayı değiştiren yada istediği sıraya istediği siteyi çıkartan onlar.

Sizin bir blog site yada youtube hesabınız var. Tabiki herşeyi doğal yolla gerçekten de birilerinin ihtiyacı neticesinde sitenizi bulmanızı tercih ederdik. Fakat o şekil olmadığını hepimiz biliyoruz. Ne kullanıcılar 2. sayfaya bakıp sitenizi bulmaya çalışıyor nede reklam bütçelerimiz binlerce tl değil ve heryerde kendimizi tanıtalım.

Bizim yapabileceğimiz sizlerin zaman içerisinde hızlıca bulunabilmeniz ve gerçektende sizi tercih edebilecek kitleye ulaşabilmeniz için aracılık yapmak.

Bakın tekrardan söylüyorum biz size para kazandırmıyoruz sadece sizin bulunmanıza destek sağlayacak bir aracıyız. Sitelerinizin yapısı seo çalışması backlinkleriniz vs vs bir dünya kıstas var. Bunlar kullanıcıların sorumluluğunda olan kriterlerdir.