tevfikaktunc adlı üyeden alıntı

Ygadam çok teşekkür ederim hocam güzel yorumunuz için. Anladığım iş olduğu vakit yardımcı olmayı seve seve isterim :)


Hocam profilinizi inceledim.. Hayvanlar.net adresinin size ait olduğunu gördüm.. Bununla ilgili bir kaç soru sormak istiyorum izninizle..

Siz bu siteyi ne zamandır aktif kullanıyorsunuz? Çünkü domain ismi baya kaliteli ama aramalarda ilk sayfada değilsiniz.. Benim de elimde güzel bir domain ismi var, henüz satın almadım, çünkü korkuyorum almaya.. Rekabetin baya yüksek olduğu bir mecra da diğer siteleri geçmek imkansız gibi bir şey, ki zaten önümde 5 tane milyonluk site var, bunları geçebilirmiyim bilmiyorum..

Fakat düşüncem şöyle ; alacağım domain niche kelimerden oluşuyor, yani bu kelimeden bir çok kişiyi siteye çelebilirim, bu da demek oluyor ki domain seo uyumlu.. Üstüne bir de seo uyumlu bir tema ve seo uyumlu makale yazarsam eminim ki ileriye yönelik çok büyük yatırım yapabilirim.. Sizin bu konuda düşünceniz nelerdir?

2. Hayvanlar.net teması gerçekten çok güzel bir tema.. Hızlı ve kullanışlı, ayrıca grafikleri de çok hoş.. Bende bunun gibi bir illitirasyon tema arıyordum, bana önereceğiniz bir tema var mı dır?

3. Sorun ise, hocam sizce kimsenin şimdiye kadar uygulamadığı bir web sitesi sizce daha avantajlı değilmidir? Örneğin epey.com , bu site sanırım türkiyede ilklerden.. sizce İlk olan bir şeyin tutma ihtimali neye göre ve yüzde kaç ihtimal iledir?

Son olarak hocam; 16 yıldır internet sektöründesiniz, yeni başlayan biri olarak bana önerebileceğiniz bir şeyler varmı dır?