Praticaret
Praticaret | Tam Entegre E-Ticaret
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Ticaret Sistemleri
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Günlerdir ugrasmakta olduğum bir problem var ve defalarca araştırmama rağmen ne çözümünü ne de detaylı bir bilgisini ve ya yapan birini bulabildim. Sorunum şu ilk olarak kendi siteme xml link ile ürünler çekmekteyim. Import konusunda peoblem yok bunu hallettik ama şuan kendi sitemden de çektiğim tüm ürünlerin dahil olduğu bir xml linki oluşturup başka bir satış platformundaki panelime çekiştireceğim bu link ile ve degisiklikler otomatikmen yansıyacak. Bunu nasıl yapabilirim. Exporta dair hiç bir doküman bulamadım. Istediğim xml link olusturmak kendi sitem için sunucu falan olayı varmış en son geldiğim noktada bunu öğrendim yardımcı olabilecek var mı?
Praticaret | Pratik E-Ticaret Sistemleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
e-ticaret içerik editörü
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Alanlarini kendin belirleyebilecegin XML linki olusturmak istiyorsun sanirim. WooCommerce Product Feed bu eklenti isini gorecektir. Ucretsiz surumu ile link temin edebilirsin, ucretliyide kullanmak istersen arastimani tavsiye ederim.
Praticaret
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Ticaret Sistemleri
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ankaraalemi adlı üyeden alıntı
Alanlarini kendin belirleyebilecegin XML linki olusturmak istiyorsun sanirim. WooCommerce Product Feed bu eklenti isini gorecektir. Ucretsiz surumu ile link temin edebilirsin, ucretliyide kullanmak istersen arastimani tavsiye ederim.
Teşekkür ederim peki eklentide otomatik olarak belirlenen aralıklarda stok güncelleme, yeni eklenen ürün çektirme gibi şlemler yapabiliyor muyuz bununla ?
Praticaret
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Ticaret Sistemleri
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Fiyatları oldukça yüksek ancak istediğimizi elde edeceksek denemekte fayda var :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Praticaret
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Ticaret Sistemleri
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sanırım cron job ile bu istediğim olayı sağlayabiliyormuşum araştırmaya devam bakalım sonunda olacak sanırım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretmen
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam ben de farklı bir konuda muzdaribim. Mesafeli satış sözleşmesi lazım. Fakat bir türlü bulamadım. wpmod diye bir sitede var. Onlarda telefonlarına bile bakmıyorlar. O yüzden halen çalışıyor mu çalışmıyor mu belli değil. O yüzden almadım.
Ücretsiz tanıtım yazınızı yayınlıyoruz.
braveturks@gmail.com Ayrıntılar için iletişime geçiniz.