Topliste.xyz backlink ve tanıtım forumu olarak ziyaretçilerine, sitelerini, uygulamalarını, firmalarını ve ürünlerini tanıtma imkanı sunmaktadır, foruma giriş yaparak size en uygun kategoriye bir konu açıp tanıtımı yapabilir, web sitelerinize link çıkışı yaparak backlink sağlıyabilir veya uygulama yada ürünlerinizi tanıtabilirsiniz.

Site adresi: https://www.topliste.xyz/

Üst kısımdaki linkten foruma giriş yapıp en az 150 kelimeden oluşan özgün bir içerikle tanıtım yapmaya, backlink ve hit kazanmaya hemen başlıyabilirsiniz.

Neden Forum ?

Sitemizi ilk kurduğumuz dönemlerde script kullanmaktaydık fakat zamanla içeriğin az linklerin çoğalması sebebiyle ve link çöplüğüne dönmeyi engellemek adına forum sistemine geçme kararı aldık.Forum sisteminde tanıtım yapmak isteyen ziyaretçilere daha fazla seçenek ve alan sunulmaktadır ve SEO açısındanda içeriğin çok olması link çıkışının yapıldığı site için önemlidir.

Uzun lafın kısası toplist scriptlerinde az içerikle direk link eklendiği ve sitelerin çöplüğe dönüşme ihtimali arttığı için, işimizi sağlama alarak forum sistemine geçiş yaptık.