-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başlıkta belirttiğim gibi, Google tam bir hırsız. Geçenlerde adsense hesabım yetersiz trafik sebebi ile kapatılmıştı. Yetersiz trafiğin sebebi ise siteyi bakıma almamdı. Bugün bir de şunu fark ettim ki, Google kredimi de almış. 30tl hesabımda bakiye vardı, adsense ile onu da almış sanırım. Şaka gibi. Adsense gelirim 75tl di, amenna çekemezdim onu reklam verenlere aide etti. Onda problem yok. Google kredime neden elledin insafsız. Şaka gibi gerçekten.. Bunun için Google a nerden yazabilirim?
🚀 Profesyonel Wordpress Hizmetleri 🚀
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam adamlar milyon dolarlar dağıtıyor her ay senin 30 liranı ne yapsın. Adamların ihtiyaçlarını, kurallarını karşılamamışsındır kapatmıştır.
Ben bir youtube kanalı için adsense almıştım o youtube hesabı bazı nedenlerden kapatıldı ama adsense dokunulmadı. Kaç sene oldu halende duruyor o hesap.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kardeşim pilot olma yolunda gidiyorsun galiba. İleride 25.000TL maaşın olur şimdi senin :)
@google gel buraya bakem savunma yap hemen.
Şaka bir yana vardır bir problem. Bende tema değiştirmek adına 1 günlüğüne site kapattım böyle birşeye rastlamadım. Sana tavsiyem böyle çalışma yapacağın zaman veya siteye erişelemediği zaman google reklamlarını siteden geçici olarak kaldırman ama bu işin içinde başka bir iş var. Geri bildirim adı altında bir yazı gönderebilirsin ama çok umursayacaklarını sanmıyorum. Sana mail atmışlardır. Mailin içeriğinde ne yazıyor?
1 kişi bu mesajı beğendi.
İmza!!! Get Closer!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
cihaneken adlı üyeden alıntı
Hocam adamlar milyon dolarlar dağıtıyor her ay senin 30 liranı ne yapsın. Adamların ihtiyaçlarını, kurallarını karşılamamışsındır kapatmıştır.
Ben bir youtube kanalı için adsense almıştım o youtube hesabı bazı nedenlerden kapatıldı ama adsense dokunulmadı. Kaç sene oldu halende duruyor o hesap.
Hocam, arkadaş probleminden bahsetmiş. Yardımcı olmak yerine konuyu saçma sapan yerlere çekmeye gerek yok. 250 Bin kişiden 30 TL çekse 500 bin kişiden 30 TL çekse ihtiyaçları olur. Matematikle bu iş çözülmez.
İletişim :
https://www.google.com/intl/tr_tr/adsense/start/get-started/contact-sales/
Buradan iletişime geçebilirsin diye düşünüyorum. Geçmiş olsun dostum.
3 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.alicankosedag.com.tr
KingEray
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaş gerçekten pilot uçuşlarda galiba
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Dediğin kapanma nedeni ile ilgili bir şey imkansız. Gelen kapatma mailini yanlış yorumlamışsın büyük ihtimalle. Buraya koyar mısın maili bi
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar derdim 20-30 lira değil. Konuyu farklı kısımlara çekmeye gerek yok. Adsense hesabım ile Google Play Kredimin bağlantısı nedir ben bunu kavramaya çalışıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Stores adlı üyeden alıntı
Dediğin kapanma nedeni ile ilgili bir şey imkansız. Gelen kapatma mailini yanlış yorumlamışsın büyük ihtimalle. Buraya koyar mısın maili bi
Kapanma ile ilgili hiç bir mail gelmedi bana. Adsense hesabıma girerken gördüm ekranı sadece. Yazan şu;
Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.
Hesabınız geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldıysa, daha fazla bilgi edinmek üzere, Devre Dışı Bırakılan Hesaplar için SSS'mizi ziyaret edin.