LovAd
Freelance Yazılımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar vesta panel kullanıyorum birkaç haftadır kurdum herşey güzeldi ücretsiz ssl falanda kurdum sitelere bazen çok ağır giriyor bazen ise hiç girmiyor 500 hatası veriyor zaten vps de 2 tane site barınıyor 1i yeni diğeri eski ama eskisindede hit çok az. İnternetten 500 hatasına baktım .htaccess kaynaklı deniliyor ama ben o dosyaya hiç dokunmadım sitelerim önceden başka panelde ekliydi o paneli silip vesta kurdum sadece vesta böyle 500 hatası veriyor. Panele yeni domain ekledim o domaine ssl kurmadım dedim belki ücretsiz ssl yüzündendir ama yine öyle hata veriyoe ara ara. Bugünde sunucu birden kitlendi named dns pasif olmuş aktif etsemde çalışmıyor. Vesta centos 7.1 üstüne kuruluydu, ben böyle dandik panel görmedim. Eski panelim olan zpanele geri dönmek istiyorum ama zpanelde kurulun yarısında donuyor sanırım zpanel sunucularında sıkıntı var. Kaldık panelsiz 😒 şimdi ovh panelinde sunucuya format atıp yeni işletim sistemi centos 7.1 kuruyorum panel olarak tekrar vesta kursam yine hep 500 hatası verecek mi niye hep bu hatayı veriyor sizdede öyle mi? 😞