mavvo adlı üyeden alıntı

Aslında biz forum sitesinden reklam verme ya da site hiti üzerinden para kazanma gibi bir hedefimiz yok. Bizim hedefimiz ana sitenin google rankini yükseltmek ve erp yazılım satısi saglamak. Halboyleyken hedefimiz gercekten bu konu ile ilgili meraki olan ya da erp konusunun uzmani olan kisileri siteye cekerek aktif paulasimlar yapmalarini konu acmalarini sorulara cevap vermelerini saglamak. Tipki su an burada oldugu gibi. Ben bir seye ihtiyac duydum konu actim sizler de cevap verdiniz bir surkulasyon saglandi. Bunu forum sitemde erp konusunda nasil yapabilirim. Mesela bu sitede oldugu gibi erp konusunda site tanitimina izin vererek erp konusunda uzman uyeler kazanmak sonrada meraklari celbedecek konulara suruklemeye mi calismak mantikli. Yoksa bu sadece siteden link cikisi yaptigimizla mi kaliriz? Var mi aklinizq gelen yontemler. @youngwolf üstadımıza teşekkürler değerli Tavsiyesi için.


Aslında link çıkışıda yapmış olmuyorsunuz hocam. Çoğu forum sitesi dofollow link çıkartmaz. Aksi taktirde ordan çıkılan linkin önemide kalmaz. Link çöplüğüne döner. BKZ: https://i.hizliresim.com/XM6Zp0.png

ERP Satın al gibi kelimelerde adwords reklamı verebilirsiniz. Youtubede aktif olarak aratılan birşeyse videolu reklam verebilirsiniz. ERP yazılımıyla ilgili çok bir bilgim olmadığı için pek tavsiye veremiyorum. Bu işlerde ilgili birisi olarak erp ile ilgilenen kullanıcılar nerede takılıyor bunu biliyor olmalısınız. Misal siz, bu işlere ilk başladığınızda hangi platformlarda uğraşıyordunuz ? Nerelerde aramalar yapıyordunuz ?

Benim projelerimde uyguladığım strateji şudur. Kullanıcı, Müşteri yerine kendimi koyarak kendime sorular sorarım. İlgili sektör ile ilgili araştırmalar yaparım. Kullanıcı nereye yöneliyorsa oralarda adımı duyurmaya çalışırım.