Escalous adlı üyeden alıntı

Aslında link çıkışıda yapmış olmuyorsunuz hocam. Çoğu forum sitesi dofollow link çıkartmaz. Aksi taktirde ordan çıkılan linkin önemide kalmaz. Link çöplüğüne döner. BKZ: https://i.hizliresim.com/XM6Zp0.png

ERP Satın al gibi kelimelerde adwords reklamı verebilirsiniz. Youtubede aktif olarak aratılan birşeyse videolu reklam verebilirsiniz. ERP yazılımıyla ilgili çok bir bilgim olmadığı için pek tavsiye veremiyorum. Bu işlerde ilgili birisi olarak erp ile ilgilenen kullanıcılar nerede takılıyor bunu biliyor olmalısınız. Misal siz, bu işlere ilk başladığınızda hangi platformlarda uğraşıyordunuz ? Nerelerde aramalar yapıyordunuz ?

Benim projelerimde uyguladığım strateji şudur. Kullanıcı, Müşteri yerine kendimi koyarak kendime sorular sorarım. İlgili sektör ile ilgili araştırmalar yaparım. Kullanıcı nereye yöneliyorsa oralarda adımı duyurmaya çalışırım.

Çok doğrusunuz hocam. Bu arada dofollow nofollow link konusuna gelecektim ama dağitmak istemedim konuyu. Hatırı sayılir butce ile adwords reklami veriyoruz ama direk urunler icin. Bu erp teknik konulari icin tartismalarin yapildigi cok platformlar yok oralardan ceksem. Is dunyasi ile ilgili insanlar linkedinden gelebilir. Kafamda bu konularda basliklar acip insanlarin googledan girip kafalarindaki sorulari oradan sormalarini saglamak var. Konunun uzmani inaanlari da yine yazilim bayileri cozum ortaklari oldugu icin sitelerini tanitmak isteyeceklerdin. Onlara da nofollow linklerle cikis yaptirarak sadakatlerini saglamayi dusunuyorum. Ama ilk hareket her zaman zordur.