homfa adlı üyeden alıntı

Anladığım kadarıyla kafanı tatile takmışsın.Bu yüzden iş yapamıyorsun.Bu olayın benzerini kışları yaşıyordum.Bilgisayar başına 1 ya da 2 gün boyuncu geçme.Dışarıya çık.Arkadaşlarınla futbol, basketbol... oyna.Kafa dağıtmanın en güzel yollarından biriside kitap okumaktır.

sürekli pc başında olduğum için ne sosyal ortamım nede pek arkadaşım var ve bilgisayardan da 1-2 gün değil birkaç hafta uzaklaştığım da oldu ama olmuyor pc başına geçtiğimde yine aynı bir gün çiziyorum sonra yine aynı olay , kitap da okuyorum en sonra 400 sayfalık bir kitap bitirdim hatta okuduğum ilk kitap diyebilirim :)

Berk adlı üyeden alıntı

Hocam açık ve net ya bu işi yapmak istemiyorsun ya da o işten sıkılmışsındır.

sanırım haklısın dostum ama ***da logo tasarımı ile satış yaptığım zaman çok iyi bi istek geliyordu tabi o zamanlar pek iyi olmadığı için tasarımlarım bir süre sonra kimse ilgilenmedi konuyla ve o iş de öyle kaldı tekrardan kendimi geliştiriyorum yani bayağı da geliştirdiğimi düşünüyorum da hatta bir tasarım bile yapıp sattığımda o zamanki iş yapma hevesim geleceğini düşünüyorum sadece benim sorunum başarıyla alakalı sanırım , bu gece düşündüm biraz söz yazdım kısmet olursa 1-2 gün içerisinde kayıt almayı düşünüyorum ondan sonrası artık hangi taraf ağır basarsa o yönde ilerlemeyi düşünüyorum her neyse yorumlarınız için teşekkürler biraz da olsa farklı açıdan bakmama sebep oldunuz sağ olun