cihaneken adlı üyeden alıntı

İlk mesajınızda aklıma direk sistem yetmezliği geldi anlattıklarınıza göre. Fakat son mesajda ki sistem özellikleri bu derece sıkıntı çıkartacak özellikler değil. Senin sistemin büyük ihtimal ayarları sorunlu. Evet vestacp biraz kaynak sömüren bir panel fakat ben 1GB makinelerde bile böyle sıkıntı çıkarttığını görmedim.

Tavsiyem: Mysql ayarlarını gözden geçirin. Ayrıca sistem ayarlarınıda gözden geçirin disk önbelleği, RAM kullanım sınırları gibi.

Ayarlara falan hiç dokunmadım, paneli kurdum siteleri ekledim site yedeklerini ekledim. Zaten 2 site tek var 1i soru cevap sistemi q2a kurulu diğerinde wordpress kullanıyorum öyle bir sürü eklenti falan cache falan bişey yok. Akismet, yoast seo, simple ssl, captcha, contact 7 form gibi eklentiler var. Soru cevap olan zaten çok hafif çok hızlı çalışan bir yazılım normalde sentora kullanırken sitede 20 online olunca bile sıkıntı çıkarmazken şimdi 2-3 online olsa onada ağır giriyor bazende girmiyor 500 hatası veriyor. Ben böyle dandik böyle işe yaramaz bi panel görmedim. En kısa zamanda tekrar sentoraya geçicem. Sentoraya dün geçecektim ama kurulum gerçekleşmiyordu sanırım sentora sunucuları yoğun olsa gerek. Bugün yada yarın tekrar deniycem olmazsa arkadaşın dediği panel webmini kurup onu deniycem bide. Yahu ben bu sunucudan daha düşük sunucularla 200k tekil hitli siteler kaldırıyordum sentora ile. Vesta 2-3 kişi girince çöküyor. Burdan panel arayan arkadaşlara sesleniyorum aman sakın vesta panele bulaşmayın ben o hataya düştüm siz düşmeyin... 😂😁