tevfikaktunc adlı üyeden alıntı
Merhabalar,Öncelikle hayvanlar sitemi çok fazla olmadı açalı. Temanın güncellenmesini bekliyorum, tema güncellemesi de Mybb 1.8.20 bekliyor.
Kendinizi 5 milyonluk site var diyerek sınırlamayın. Önemli olan nasıl bir siteyle ve nasıl bir içerikle gireceğinizdir.
Domaini alın ve dediğinizi kesinlikle yapın. Ben bu işte en önemli şeyin sabır olduğuna inanıyorum. Ve şunu söylemeden geçemem; kesinlikle siz yazın, bir başkasına yazdırmayın makalelerinizi.
2. soruya gelecek olursam, eğer bütçeniz var ise xenforo önerebilirim. Etiket'in yaptığı temaları çok beğeniyorum. Bütçem olsun ben hayvanları direk xenforo geçiririm hiç düşünmeden.
3. İlk sektör elbette çok önemlidir. 2019 yılında sanırım ilk diye bir kavram kalmadı. Piyasaya baktığım vakit yapılabilecek her şey yapılmış iyi ya da kötü. Kendinize bir sektör belirleyin ve bu sektör üzerinden ilerleyin derim.
Benim size naçizane tavsiyem; sabırlı olun. Ben sabırlı olmadığımdan dolayı çok fazla şey kaybettim. Eğer sabır var ise doğru adımlarla inanın kazanırsınız.
Hocamın dediği gibi asla böyle düşünmeyin çünkü bende bu sektöre girdiğimde korkarak girmiştim ancak girdim ve makalelerim ilk sayfalara geldi vakit sıkıntısından devam edemedim ancak Tevfik hocamın önerisiyle geri geliyorum sitem ise petdestek.com