Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Kafanıza niye takıyorsunuz ki ? Silip geçin
Bize o kadar çok küfür ve hakaret geliyor ki, hepsine tek tek tazminat davası açsam şuan zengindim. Pislik her yerde pisliktir, bunlardan kurtulma imkanımız yok takmayacaksınız, azalarak bitecekler...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Yaptığı boş yorumları silmek yerine değiştir. Alakalı cevaplar haline getir. Şifresini de değiştir gitsin.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Mertcan adlı üyeden alıntı
Yaptığı boş yorumları silmek yerine değiştir. Alakalı cevaplar haline getir. Şifresini de değiştir gitsin.
Bu şekilde insanlara müsaade etmiş oluyoruz. Bu şekilde benim işime gelir kesinlikle, ama toplum içerisinde ahlak hiçbir zaman düzelmez. Korku insanı bir nebzede olsa düzeltir.
Mrtcn adlı üyeden alıntı
Kafanıza niye takıyorsunuz ki ? Silip geçin
Bize o kadar çok küfür ve hakaret geliyor ki, hepsine tek tek tazminat davası açsam şuan zengindim. Pislik her yerde pisliktir, bunlardan kurtulma imkanımız yok takmayacaksınız, azalarak bitecekler...
Hocam yıllardır forum işi yapıp, artık can sıkmaya başladı sanırım böyle yorumlar.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam ip adresini iletirmisiniz bana rica etsem
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Buna terbiyesizlikten ziyade başka bir şey deniyor da neyse. Şu an bu yazılanları okuyordur muhtemelen insan müsveddesi
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bence basit bir troll yapmaya çalışmış hocam. Ama sebebi ne bilemedim. Silin, banlayin geçin. Tanımadığı bir insana zarar vermeye çalışan bir insan bana kalırsa hastalıklıdır. Çünkü sizi tanısalar seveceklerinden eminim 👍 siz bosverin hocam altın gibi bir yüreğiniz var. Karaktersiz insanlar her yerde.. Bunu yapan kişi belli ki hayatında hiçbir amacı olmayan, hicbirseyi başaramamış, oyunlardaki 'bot'ların gerçek hayata entegre edilmiş halindeki bir kişilik(siz)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Escalous adlı üyeden alıntı
Bence basit bir troll yapmaya çalışmış hocam. Ama sebebi ne bilemedim. Silin, banlayin geçin. Tanımadığı bir insana zarar vermeye çalışan bir insan bana kalırsa hastalıklıdır. Çünkü sizi tanısalar seveceklerinden eminim 👍 siz bosverin hocam altın gibi bir yüreğiniz var. Karaktersiz insanlar her yerde.. Bunu yapan kişi belli ki hayatında hiçbir amacı olmayan, hicbirseyi başaramamış, oyunlardaki 'bot'ların gerçek hayata entegre edilmiş halindeki bir kişilik(siz)
Allah razı olsun hocam. Yıllardır forum işiyle uğraştım ve çok fazla denk geldim ama artık sanırım tahammülüm kalmadı gibi. Sondaki örneklemeyi çok beğendim ama, çok doğru söylüyorsunuz.
Umarım okuyordur. Kişiliği olsa özel mesaj yolu ile ulaşır özür dilerdi. İfşa edecek bir yapıya sahip değilim, ama insanlar da yok bu maalesef.
Göndereyim hocam ama şu an mobilim, bilgisayarda kaldı IP adresi. Bir de 3. tekillerle paylaşılıyor mu IP adresleri? (Bilmediğimden soruyorum)
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En iyisi takmamak. Ne kadar şikayet etseniz de huylu huyundan vazgeçmez.
Glsm
Kaliteli makale hizmeti..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / K
-
Meslek
Yazar ve Akademisyen adayı..
-
-
Ad Soyad
Ü** K**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Klavye üzerinden bozuk olan karakterini ortaya koyan çok fazla insan müsveddesi var maalesef. Bu tarz olumsuz durumlara can sıkmaya değmez. Yorumlarını silmeden içeriği değiştirmeniz ve kişinin ulaşımını engellemeniz doğru olur. Kötü her zaman kötüdür, ne yaparsanız yapın kötü niyetinden ödün vermeyecektir. Ayrıca savcılıkla uğraşayım deseniz değmeyecek bir mevzu için zamanınız boşa gidecek. Kişi bu konuyu görüyorsa size yaşattığı rahatsızlıktan ötürü mutlu oluyordur. Bence bu tarz şahıslara rahatsızlığınızı gösterip sevinmelerine dahi izin vermeyin.