Merhaba Değerli Forum Sakinleri,

Ocak ayında yapmış olduğumuz 4,49 USD + KDV .COM alan adı kayıt kampanyamıza olan yoğun ilgiden dolayı Şubat ayında 2 farklı yeni kampanya ile tekrar karşınızdayız.

Kampanya 1

Tüm web hosting paketlerimizde .COM alan adı kaydı TAMAMEN ÜCRETSİZ. Ayrıca seçmiş olduğunuz hosting paketine göre de %5 ile %20 arasında ek indirim alıyorsunuz. Hem alan adınızı ücretsiz kayıt edin hem de hosting paketinizi indirimli alın.

Paketleri incelemek ve sipariş vererek alan adınızı ücretsiz kayıt etmek için; https://www.netinternet.com.tr/linux-cpanel-web-hosting (Web sitemizde yayınlanan fiyatlar KDV dahil fiyatlardır)

Kampanya 2

10.000 Alan Adı veya 1 Mart 2019 tarihine kadar Netinternet üzerinden yeni tescil edilecek her bir .com uzantılı alan adı 8.49 USD + KDV yerine
4.99 USD + KDV ile tescil edebilirsiniz.

Hemen tescil işlemi için ; https://www.netinternet.com.tr/alan-adi (Web sitemizde yayınlanan fiyatlar KDV dahil fiyatlardır)

Netinternet Alan Adları Hakkında Bilgi;

Netinternet alan adı tescil işlemlerini ICANN akredite yazmanı iştirak şirketi Digivity B.V. üzerinden yapmakta olup yazılım alt yapısı olarak Logicboxes kullanır. 7X24 Teknik destek hizmeti sunan Netinternet üzerinden alan adı tescil işlemlerinizi güvenle yapabilirsiniz.

Lütfen şirketimiz ve kampanya hakkında sormak istediklerinizi konu altından çekinmeden yazınız.

Kampanya Şartları;


  • Kampanya 1 kapsamında ücretsiz kayıt edilecek alan adı 1000 adet ile sınırlıdır.

  • Her iki kampanya indirimleri sadece yeni siparişlerde geçerlidir.

  • Kampanyalı fiyata ID Protection (Whois Koruma) dahil değildir.