aykucuksakal adlı üyeden alıntı

Çok fazla aritmetik var hocam, İngilizce, Almanca hepsi için farklı, sizin amacınız, emek harcayarak yapılan siteler oluşturmak, ilgilenmek. Benim yaptığım sitelerin hiç birine günde 5 dk dahi ayırmadım, otomatik olarak bir kere oluşturdum tüm ayarları yapıp bıraktım, vakit ayıracaksan bakacaksan elbette ki geliri de etkileşimi de yüksek oluyor, ancak ben spam yaptığım için ve yaklaşık 10 site açtığım için, olay benim için farklı boyutlarda

Anladim hocam benim amacım marka oluşturmakti. Insanlar siteyi urlye yazarak giriyor artık. Baya taninan bir zincir olusturdum. Niche blogdan ziyade nicheleri marka alan adi altinda bir sitede toplayip hit cekecegim. Bilirsiniz pinterestte +10 milyon hesaplar da böyle yapiyor genellikle.

Ama yine de kafamda 3 5 niche de açmak var. Gunluk 5k 6k kullaniciyi usa menşeiili olacak sekilde rahatca siteye cekebilirim. Su an tek derdim cpc oranları ne durumdadir. Bu +10 milyonluk pinterest hesaplarini baya inceledim cogu niche blog değil. Keyword odakli site kurmuyor yani. Hesaplarin marka adiyla site kuruyorlar. Sayet o sekilde de gelir iyiyse ben tek marka alan adim altinda site kurar gunluk 10 15k hit de cekerim. Zaten site makalesiz olacak %95 görsel agirlikli.