Ülkemizde teknolojinin ne derecede olduğunun en az sizin kadar farkındayız. Konu bu değil.
Konu ülkede sadece sizin veya natronun hosting satmayışıdır. Diğer firmalar tl ile satış yapabiliyorsa eminim sizde yapabilirsiniz :D bunun için maliyetlerinizi yazılarda anlatarak haklı çıkma çabasına girmeyiniz. Kimlerin daha benim gibi düşündüğün beni hiç ilgilendirmiyor. Ben müşteri olarak asla sizin gibi şirketlerden alışveriş yapmam. Dolarla alacaksam gider daha kalitelisini namecheaptan, godaddy den alırım. Ama verdiğiniz kararlara ve bu kararlarınıza uygun sizden hizmet satın alan müşterilerinize saygım var tabiiki.
Saygılarımla.
Konu ülkede sadece sizin veya natronun hosting satmayışıdır. Diğer firmalar tl ile satış yapabiliyorsa eminim sizde yapabilirsiniz :D bunun için maliyetlerinizi yazılarda anlatarak haklı çıkma çabasına girmeyiniz. Kimlerin daha benim gibi düşündüğün beni hiç ilgilendirmiyor. Ben müşteri olarak asla sizin gibi şirketlerden alışveriş yapmam. Dolarla alacaksam gider daha kalitelisini namecheaptan, godaddy den alırım. Ama verdiğiniz kararlara ve bu kararlarınıza uygun sizden hizmet satın alan müşterilerinize saygım var tabiiki.
Saygılarımla.
Tabii ki, haklısınız. Zaten Netinternet kurulduğu günden, yani 2009 yılından 2017 Kasım ayına kadar TL ile satış yapmıştır. Bu uzun süre zarfında TL ile satış yapabilmek adına da tüm ekonomik şartları zorlamıştır. Ancak belirli bir noktadan sonra şirket büyük bir karar alarak USD üzerinden satışa geçmiştir.
Namecheap, Godaddy vb firmalarının Türk firmalarından daha kaliteli olduğunu düşünüyorsanız ya da biliyorsanız tabii ki bu firmalardan hizmet alabilirsiniz. Kimse Netinternet'ten hizmet almak zorunda değildir :) Taktir edersiniz ki herkesi memnun etmekte mümkün değildir.
Bizim kendimizi haklı çıkartmak gibi bir çabamız yok, makalemizde gerçekleri yazdık :) Bizim de firmamızdan hizmet satın alsın ya da almasın herkese firmamız hakkındaki hem pozitif hem de negatif yorumları için saygımız vardır. Sizinde görüşleriniz için saygımızı sunar ve teşekkür ederiz.