Çevremdeki insanlara gerektiğinde fazla saygılı davranıyorum. Bu beni ezik biri yapmıyor. Bu beni iyi bir insan yapıyor. Saygılı olamak aksine çok güzel bir şey. 22 yaşındayım makine ressamıyım hocalarımla arkadaş gibiydik.
Çok çalışkan biri değildim meslek lisesinin avantajını kullanarak staj yaptığım yerde kaldım. İşi öğrendim mesleğim oldu. Buradan çıkıp başka bir şirkette çok rahat çalışa bilirim.
Dediğin ücretleri de alıyorum. Bu işte saygı önemli meslek önemli. Çalıştığım iş yerinde patronlarla beraber çalışıyoruz. Herkes birbirine saygılı davranıyor. Kalıp tasarım sorumlusu oldum. Bunu 4 senede yaptım. Şimdi iş yeri taşınıp fabrika olacak ve ilerde altımda çalışan tasarımcılar olacak.
En büyük şey sabretmek ve azimli olamak. İşe ilk başladığımda nasıl yaparım dediğim şeyleri gözü kapalı yapar hale geldim. Fuara katıldığımda insanlara kartvizit veriyorum şimdi.
Yaptığınız işi bir gün yapamaz hale geldiğinizde keşke okusaydım keşke meslek edinseydim diyeceksiniz. Haya internet sektöründe çok acımasız.
Piyasa artık üniversite mezunu veya işinde uzman insanlar alıyor.
ve saygı her şeyden önemli.