-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Ben de meslekdaşımı zan altında bırakmamak için yorum atma gereği duydum. SEO çalışmaları "her site için kesinlikle işe yarayacak" şeklinde algılanıyor. Bu tutum yanlıştır. Dış seo sitenin seo ihtiyacının %30'undan ileri gidemez. Yüzlerce kriter var. Siz hizmet almışsınız "linkler silinmediği takdirde" siz iç seonuzu düzeltirseniz ya da içerik girişine devam ederseniz o aldığınız backlinkler her zaman yanınızda olacak ve sitenize katkıda bulunacak. Bir şey kaybetmediniz yani bugün faydası olmazsa yarın olur. Aldığınız backlinkler ne kadar kalıcı ne kadar kaliteli bilemiyorum ama toplumdaki algının bu yönde olduğunu bildiğimden konuya müdahil oldum. Velhasıl, arkadaş çok kaliteli link bile vermişse sizin alt etiketleriniz, anahtar kelimeleriniz, snippetleriniz, başlığınız, görselleriniz, videolarınız vs. düzgün optimize edilmemişse hiç bir fayda görememiş olabilirsiniz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Keşke 300 TL'lik bir paket ile sitelerimiz senin istediğin konumlara gelebilse. Ama öyle olmuyor.
BeeSeo harika açıklamış. SEO uyumlu olmak temel kural olabilir, ama bundan daha önemlisi de senin içeriğin. İnsanlara nasıl hizmet sunduğun. Kullanıcı odaklı olup olmadığın.
Sıfır SEO çalışması yaparak da yükseliş mümkün. Elbette bir yerde destek gerekecektir ama içerik kaliteli olduktan sonra, doğru hamleler yaptıktan sonra her şey mümkün. İçerik boşsa, yetersizse istersen 3.000 TL harca.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bence siteniz çok ilerleme kaydetmiş. En azından sıralamada düşmemişsiniz. Zor bir sektörde sıralamayı korumak ta başarıdır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** E**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
İlk öncelikle hocam temanızın menü kısmını düzenlemelisiniz renkler uyumsuz olmuş.
Ben 3 defa paket aldım. 1 Defa memnundum diğer 2si programla yapılmış gibi çok kötü bir çalışmaydı. Bu paketlerin %90'ı İŞE YARAMAZ. Diğer %10 kısmı ise gerçekten emek verilen çalışmalardır ve sizden 3 makale alıp 500 sitede tanıtım yapmaz. 20 Makale alır 10 web 2.0 sitede paylaşır ve sizi başarıya ulaştırır. Paketler bu tarz bloglar için genelde işe yaramaz. Bu tarz bloglar için öneri isterseniz pm atabilirsiniz.
Kimseyi zan altında bırakmıyorum. Gerçekten durum böyle en çok satan çalışmalarda dahi bir sürü yanlış sayabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Link paketi almadım garantili seo hizmeti aldım
Garantili aldıysanız ve durum buysa şikayet konusu açabilirsiniz hocam.