ctnbckci adlı üyeden alıntı

Benim sitede günlük oluyor bu ama genelde google botları geldiğinde oluyor. Google index alıyor diye çok kasmıyorum. :)


Haklısınız kasılacak bir durum yok . eğer kullanıcı adınıza ve de şifrenize güveniyorsanız . ben biraz olaya espiri katmak için yaptım .geçenlerde de bir sitede kendi içeriklerimin paylaşıldığını gördüm . bunlar hep beni mutlu eden şeyler . birileri işine taş koymaya ya da yaptığını taklit etmeye çalışıyorsa büyüyorsun demektir bence .

sworks adlı üyeden alıntı

Marstyson Sizin bu konuda sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum :) Ek olarak geçenlerde bir istatistik görmüştüm. Yanlış hatırlamıyorsam dünya üzerinde hala daha 30,000 'in üzerinde site her gün brute force kurbanı oluyor. :)

Tabi bilmeyenler için de altını çizmek lazım, sitede yazar ismine tıkladığımızda siteadi.com/author/yazar-adi şeklinde açılan linkin sonundaki yazar-adi, eğer değiştirilmediyse aynı zamanda o kişinin kullanıcı adını veriyor. Brute force önlemi alınmamışsa eğer hackleyecek kişiye kullanıcı adını dünden teslim etmiş oluyoruz. Ona da sadece şifreyi çözmesi kalıyor :)


şifrem kimsenin pek de aklına geleceğini düşünmüyorum ve zaten şifremi kendim de şuan bilmiyorum :D . zamanında ben de ayyıldız timde brute force yöntemi ile birçok site hacklemiştim . dediğiniz gibi hala çok var dikkatsiz veya sorumsuz webmaster