-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
haliluunal adlı üyeden alıntı
Yine herkes bol keseden güzel sallamış, zaten bi insan aklı varsa 20sine kadar herşeyi öğrenebilir en azından insanlar hakkında.Zaten bi insan başka bi insanın hayatına karışıyorsa o insan saygısızdır(anne baba hariç)
Ya kardeş kusura bakma da hem millete bol keseden sallamış diyorsun hemde milleti akılsız yerine koyuyorsun. "bi insan aklı varsa 20sine kadar herşeyi öğrenebilir" ne demek ya? Öğrenecek şeyler o kadar çok ki ne 20 si ne 50 si? Kendin bu yaşa kadar üç beş bir şey öğrendin diye milleti cahil, salak mı sandın? Bide hayatı basite alıp kendini yüceltiyorsun. 20 yaşına gelince bu konuya yorum yap. Ama HER ŞEYİ öğrenmiş ol tamam mı güzel kardeşim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Gereksiz bir konuyu okudum, hayatımdan 5 dakika çaldın, yeni nesil hakikatten bozulmuş, ne gereksiz konulara giriyorlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
Serbest Yazar
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Bu konunun amacı neydi, okudum ama kocaman bir saçmalıktan başka bir şey değildi. Ne yani yeni nesil diye atfedilen 15-20 yaş arası çocuklar çok akıllı çok zeki bütün saygıyı hakediyor da eski nesil olarak atfedilen 20-30 yaş arası insanlar gerizekalı, saygısız ve aptal mı?
Atfedilen: Biz ve Siz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Çok sevdiğim bir söz var.
"Bildiğini bilme, bilmediğini bil."
Yaşın kaç olursa olsun her zaman senden daha bilgili, sana akıl verecek, sana yol gösterecek kişiler vardır. Bu daha doğru kararlar vermeni sağlar. Yaşa bu kadar takılma, yaşın bir önemi yok.
numlock
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
28 yasima girdim ama ne ise yararlar gordum 18 yasinda ne ise yaramazlar gordum 48 yasinda diyerek konuya noktayi koyuyorum
Atalar ne demis akil yasta degil bastadir
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Aylık 2000$ kazanan biri hangi gruba giriyor ya?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Para kazanınca işte bişi oldum zanneden insan tipi....
https://discord.gg/S6mByw8
Glsm
Kaliteli makale hizmeti..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / K
-
Meslek
Yazar ve Akademisyen adayı..
-
-
Ad Soyad
Ü** K**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Konuyu arkadaş açtığından beri takip ediyorum. İlk olarak belirttiği yaş ile profilinde görünen yaş olayı dikkatimi çekmişti. Yeni neslin dürüstlük anlayışı bu mu peki yazmak istedim. Fakat kırıcı olmamak adına yorum yapmadım. Ardından arkadaşa birçok kişi doğru yorumlar yaptı. Tabii ki yorumlardan payına düşeni alıp almamak onun elinde.
Ancak şunu belirtmek isterim ki; bu kardeşimiz zaten aktif durumda değil. Cevap veremediği bir konuda bizlerin onu yargıladığı sayısız yorumu okuyup duruyor. Yeni nesil konusunda çoğunuzun düşüncesine ben de katılmaktayım. Fakat bizler de eski nesil olarak bu kadar yargılayıp, kırıcı olmayalım. Kendi zamanımızda bizler de bazı konularda ''çok bilmişlik'' ya da ''kendimize fazla güven duymuşluk'' yapmadık mı hiç? 18 yaşında bir gencin bu tarz düşüncelere kapılmış olması o kadar doğal ki. O yaşlarda her ne kadar kabullenilmese de çoğu kişi ''Ben oldum'' havalarına girebiliyor. Ben ne yeni nesli, ne de eski nesli yargılamak istemiyorum.
Son olarak bizlere cevap veremeyen bu arkadaşı yorumlarımızla daha fazla kırmanın biz büyüklere yakışmadığını düşünüyorum. Eğer eski nesil olarak daha yapıcı ve olumlu olursak belki yeni nesle de daha iyi örnekler oluruz.