Konuyu arkadaş açtığından beri takip ediyorum. İlk olarak belirttiği yaş ile profilinde görünen yaş olayı dikkatimi çekmişti. Yeni neslin dürüstlük anlayışı bu mu peki yazmak istedim. Fakat kırıcı olmamak adına yorum yapmadım. Ardından arkadaşa birçok kişi doğru yorumlar yaptı. Tabii ki yorumlardan payına düşeni alıp almamak onun elinde.

Ancak şunu belirtmek isterim ki; bu kardeşimiz zaten aktif durumda değil. Cevap veremediği bir konuda bizlerin onu yargıladığı sayısız yorumu okuyup duruyor. Yeni nesil konusunda çoğunuzun düşüncesine ben de katılmaktayım. Fakat bizler de eski nesil olarak bu kadar yargılayıp, kırıcı olmayalım. Kendi zamanımızda bizler de bazı konularda ''çok bilmişlik'' ya da ''kendimize fazla güven duymuşluk'' yapmadık mı hiç? 18 yaşında bir gencin bu tarz düşüncelere kapılmış olması o kadar doğal ki. O yaşlarda her ne kadar kabullenilmese de çoğu kişi ''Ben oldum'' havalarına girebiliyor. Ben ne yeni nesli, ne de eski nesli yargılamak istemiyorum.

Son olarak bizlere cevap veremeyen bu arkadaşı yorumlarımızla daha fazla kırmanın biz büyüklere yakışmadığını düşünüyorum. Eğer eski nesil olarak daha yapıcı ve olumlu olursak belki yeni nesle de daha iyi örnekler oluruz.