-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet arkadaşlar en büyük sorunlarımdan birisidir bu ingilizce öğrenmeye nereden başlamalıyım nasıl başlamalıyım sorunları var ilk başta gramer a1 konularını öğrenmem gerekli diye biliyorum ama her yerde farklı birşey var ilk hangi kon öğrenmeyle başlayabiirim ingilizceye ve sonrasını nasıl getirebilirim tecrübesi deneyimi olan arkadaşlar vardır aramızda illaki yardımcı olurlarsa sevinirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Üniversitede hazırlık okumuştum iki yıl önce . Seviyemizi belirleyip ona göre eğitim vermişlerdi . İlk önce seviyenizi belirleyin . Eğer temel seviyeyi biliyorsanız . Simple past , past perfect , present perfect gibi cümle kalıplarını öğrenin. Ama ondan önce kelime ezberi yapın . O her türlü işinize yarayacaktır . Kelimeleri bildikten sonra cümle kurmayı da kolaylıkla halledeceksiniz . Basit cümleler kurarsınız başta sonra daha uzun ve karmaşık cümleler . Busuu diye bir uygulama da var . Yıllık 80 lira . O tarz uygulama ya da kitap da kullanabilirsiniz . Dediğim uygulama kaydolduğunuzda seviyenizi belirlemek için test yapıyor size . Ona göre, dersler veriyor size . Kısacası, ilk olarak kelime ezberleyin . Sonra basit cümle yapılarını sitelerden veya kitaplardan öğrenin. Cümle kurmayı deneyin . Ve tabi kelimelerin okunuşunu da google çeviriden öğrenin
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kelime kurmak için duolingo programını öneririm çok başarılı.(Ücretsiz) Destek olarak kelime ezberle cümle kalıplarıyla öğrendiğin kelimeleri kafanda değiştirirsin. Alt yazı film izle kulak aşinalığı ve günlük konuşma cümlelerini öğrenirsin. Bunu 1 ay uygulayabildim ama çok faydası oldu 1 yıl uygulayabilsem eminim ki çok rahat ingilizce sohbet ederim.
http://muslumbaser.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Hocam şu dualingo gibi uygulamalardan temel grammarinizi gelistirdikten sonra sitcom dizilerle kelimelerinizi ve kalıplarınız gelişitrebilirsiniz. Ama yurtdışına gitmeden ögrenemezsiniz. En az 3 ay kalmalısınız ki, "ben ingilizce biliyorum" diyecek seviyeye gelebilesiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Asker
-
-
Ad Soyad
Y** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bende herşeyi denedim ama tek zorunlu şey var yurtdışında eğitimi almak niye dersen ;
dil yerinde öğrenilir konuşarak öğrenmek çok daha iyi
👑 Duolingo Öğretmen Hesabı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
yurtdışında ing öğrenilmez, ing'iniz varsa geliştirilir. Bi temeli olmayan birine yurtdışı önermek aşırı saçma.
Önerim, kelime bilginizi geliştirin, dublaj olmadan ing altyazılı veya yazısız nasıl öğreniyorsanız izleyin, müzik, sizin gibi ing öğrenmek isteyen birilerini bulup konuşabilirsiniz, belli bir seviyeye gelince. Bolca site mevcut bunun icin.
MultiAnaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Gidiceğiniz kurs yerini araştırın detaylıca, size kalmış ama, kursdan daha garanti seçenek isterseniz, makale yazın, çeviri yapın, oyun oynayın araştırırsanız yapıcak cok sey var. Kursda 1 günde 3-4 kelime öğreticeklerse evde bu öğrenim limiti size bağlı olur. Gitmediğim icin kurs nasıl bilmiorum tabi tahmin.
MultiAnaliz.com