Toz enerji hiçlik diyenler mezarlığa gitsinler ve baksınlar tek bir ses duyabiliyorlar mı? Duyamayacaklar o zaman kendileri de o mezara indiği zaman;
O inkar edenler Müslüman olmayı nice kereler dileyecekler.
Hicr Suresi, 2. ayet
Bırakın isteyen enerji desin hiçlik desin istediğini desin. Onlardan birisi ölü 1 kişiye ne olduğuna dair (ruhuna) gram bilgiye sahip değiller inanmak istediklerine inanıyorlar ve bu konuda özgürler dinde asla zorlama yoktur.
Değerli müslüman kardeş ve abilerim kalbi mühürlenen insanlar vardır bunları çevirmeye çoğumuzun imanının yeteceğini kendi zannımca sanmıyorum buyrun gelin biz takvamızı yükseltmeye çalışalım.
Konu sahibi arkadaşım sana cevaben de bilim insanı olan Dr. Zakir hocanın videosunu objektif olarak dinlemeni ve izlemeni öneriyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=2ItxYYITWQo
yukarıdaki video daha çok müslümana yönelik olduğu için eğer ateist isen buna bakmalısın
https://www.youtube.com/watch?v=Jg4G5kPEC-A
Yukarıda ve aşağıda inanmayanlardan tek farkımız eğer inanıyorum diyerek gram fiilimiz yoksa sıkıntıdayız. Size (inananlara) bir örnek vermek isterim;
Askeriyeyi çok iyi bilirim. Bir insanın kurmay subay olabilmesi için;
4 yıl askeri lise
4 yıl harp aokulu
3+3 yıl akademi
çeşitli başarılar ve belgeler
meslek disiplin puanı vs gibi sayısı çok yoldan geçer niçin?
Kurmay subay olabilmek için,
Peki Dünya üzerinde bir meslek için bunlara emek verip canla başla kazanmaya çalışırken Allah'ın müjdelediği cennet ve daha da ötesi cemalini görmek daha mı kolay olacaktı?
Sana deseler ki bir gözünü ver kurmay subay ol hiçbiriniz kabul etmezsiniz. Ama (engelliler hariç) elimizi ayağımızı göz ve diğer herşeyi bize karşılıksız vererek iraden var İslam ve İmanın şartları ile Cennet'e tasavvuf ile cemale erişebilme şartı koyan Allah'ın kanunu bize ağır geliyor. Kurmay subay için belki forumun gençleri herşeyi yaparım derken biz müslümanlar çoğu şeyi Allah için yapmıyoruz.
Bırakın ateistle deistle uğraşmayı şükür etmeye ve asıl sınava hazırlanalım. Yukarıdaki üyelerden hiçbirisi ölüm sonrası için her zaman kanıtla belgeyle konuşanlar birşey ortaya koyamadan dogma diyenler düşüncesinden öte gidemiyor. Nefesleri kesildiğinde nefesimiz kesildiğinde herşeyi göreceğiz kesilmeden ya anlayacağız ya da göreceğiz.
Einstein; Dinsiz bilim felçtir, bilimsiz din de kördür. Sadece bilim diyenlere...
Selametle