ferahi adlı üyeden alıntı

Bunun nedeni tek nedeni imansızlık.Varmı beyler çevreniz 5 vakit namaz kılan genç biri şöyle 17,25 yaş arası çevrenizde kaç kişi namaz kılıyor ve çok temiz yaşıyor.İşte bu nedenle oluyor hepsi.Gerçek anlamda iman etmiş insan asla böyle şeyler yapmaz

Haklısınız , ama namaz kılmasada ailesinde saygı kavramı varsa , saygı temel alınarak yetiştirilmişse ömür boyu öyle yaşar.

Her şeyin ailede başladığına inanıyorum.

Ek Olarak:

cokbaska adlı üyeden alıntı

Bir iki kişinin saygısızlığı ile konuda verilen video ve resimdekiler öyle diye herkes yada yeni nesil diye tabir edilen yaş grubları da bu şekilde olacak diye birşey söz konusu bile olamaz.
Bu saygısızlar ailesinden terbiye almamış , aileleri hiç ilgilenmemiş belkide hiç aileleri olmamış olabilir.Unutmayalım herşey çocukluktan başlar ;)

Benim yeni nesilde gördüğüm tek şey daha ufak tefek olmaları :) Bundan 4-5 sene önce okuduğum okullardaki çocuklar bize göre mini minicikler :D

Sen her şeyi böyle genelliyor musun? Bu kadar düz mantıklı olma..

Ben konumda herkes böyle mi dedim ? Yada söz konusu mu ettim.

Yada saygısız olanları tek tek konuya mı yazayım ne diyorsun sen :)

Ayrıca siz nesili görmüyorsunuz bence yaşadığınız yere bağlı.

Cafelerde öpüşen , tekme tokat girişen , annelerine bağıran , el ele gezen , eve geç gelen , camileri doldurmayan , namaz kılmayan , kuran okumayan , yabancılara özenen , soyunu unutan nesli görmüyorsunuz heralde.

Siz sadece fiziklerine bakıyorsunuz sanırım ..