Merhaba uzun yıllardır paypal ile çalışmaktaydım hala da işlem yapıyorum fakat diğer ödeme yöntemlerini de denemek istedim skrill neteller veya btc gibi fakat skrill kullanırken sık sık sorun yaşıyorum
ilk önce hesabımın adresi kimlik bilgileri herşeyi ile onaylattım
ilk ödememi aldığım da paramı yaklaşık 1 hafta bir yere gönderemedim alışveriş yapamadım.Desteğe en az 10 yazı yazdım en sonunda bu sorun çözüldü paramı alışverişte kullanabildim
1 gün sonra yeni 2 ödeme aldım ve fakat yine aynı hatayı almayı başladım bu hatalar karşısında verdikleri tek yanıt şu;
Hatam;İşleminiz reddedildi. Lütfen işleminizi yeniden deneyin. Sorun devam ederse, yardım için lütfen Skrill müşteri hizmetleri ile temas kurun.
Çözüm önerileri her seferinde aynı üst yetkililerde aynı mesajı attı;
Skrill Yardım Ekibi ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Lütfen son ödemen girişiminizin üzerinden 48 saat geçmesini bekleyin ardından internet tarayıcınızın geçmiş ve ön belleğini silip düşük bir tutarla tekrar deneyin.
Para gönderme sıkıntısıyla ilgili bu tavsiyeden başka verebileceğimiz bir tavsiye yoktur.
Ayrıca paranızı banka hesabınıza çekebileceğinizi de hatırlatmak isteriz.
Saygılarımızla,
Izzet
Skrill Yardım Ekibi
Bunlara anlatamadım bir durum var o da şu benim evimde 6 bilgisayar 3 farklı internet bağlantısı ve tüm tarayıcılar her çeşit mevcut hangisinden denersem deniyeyim parayı birine gönderemiyorum alışveriş yapamıyorum bu çözüm önerisi saçmalık bu hataya karşı daha farklı bir çözüm önerisi olan var mı?