Haklısınız , ama namaz kılmasada ailesinde saygı kavramı varsa , saygı temel alınarak yetiştirilmişse ömür boyu öyle yaşar.
Her şeyin ailede başladığına inanıyorum.
Ek Olarak:
Sen her şeyi böyle genelliyor musun? Bu kadar düz mantıklı olma..
Ben konumda herkes böyle mi dedim ? Yada söz konusu mu ettim.
Yada saygısız olanları tek tek konuya mı yazayım ne diyorsun sen :)
Ayrıca siz nesili görmüyorsunuz bence yaşadığınız yere bağlı.
Cafelerde öpüşen , tekme tokat girişen , annelerine bağıran , el ele gezen , eve geç gelen , camileri doldurmayan , namaz kılmayan , kuran okumayan , yabancılara özenen , soyunu unutan nesli görmüyorsunuz heralde.
Siz sadece fiziklerine bakıyorsunuz sanırım ..
Her şeyin ailede başladığına inanıyorum.
Ek Olarak:
Sen her şeyi böyle genelliyor musun? Bu kadar düz mantıklı olma..
Ben konumda herkes böyle mi dedim ? Yada söz konusu mu ettim.
Yada saygısız olanları tek tek konuya mı yazayım ne diyorsun sen :)
Ayrıca siz nesili görmüyorsunuz bence yaşadığınız yere bağlı.
Cafelerde öpüşen , tekme tokat girişen , annelerine bağıran , el ele gezen , eve geç gelen , camileri doldurmayan , namaz kılmayan , kuran okumayan , yabancılara özenen , soyunu unutan nesli görmüyorsunuz heralde.
Siz sadece fiziklerine bakıyorsunuz sanırım ..
Genelliyeceğim tabi.Bir iki çürük var diye herkesi saygısız ilan etmekten iyidir.
Benim yeni nesille alıp veremediğim yok , isteyen istediğini yapmakta özgürdür.
Cafelerde öpüşenlerden banane , ben kendi çevreme bakarım.
Büyük şehirde böylelerinin olması doğaldır , sorun bakalım kırsal kesimlerde böylerlerinden kaç tane var.Büyük şehirlerde birbirini kaç kişi tanırki ? aynı mahallede olupta birbirini tanımıyanlar var , bırak mahalleyi aynı apartmanda bile daha hiç konuşmamış insanlar var.
Kırsal kesim böyle mi.Herkes birbirini tanır , saygısızlık yapan biri olsa düşünün kaç tanıdığı ona soracak bu durumu :)
Sonuç olarak kırsal kesimde yaşıyorum ve böyleleri çevremde pek yok.