-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin, sitemi ilk açtığımdan beri sürekli içerik giriyorum fakat son 1 haftadır bazı şeyleri yanlış yaptığımı farkettim. İçerikleri özgünleştiriyorum ve url adreslerini, başlıkları, etiketleri vs. herşeyi düzenliyorum %60 'ı bitti kaldı geriye %40 ve inanılmaz düşüş yaşadım (Düşüşten kastım indekslenen içeriklerimi artık göremiyorum sayfalarda). Fakat yeni 1 aylık site olduğu için düşüşümü fazla ciddiye almamaya çalışıyorum.
Size sormak istediğim 404 olan url adreslerini toplu şekilde htaccess ile anasayfa mı yönlendirmeliyim? Yoksa farklı bir yol mu izlemeli miyim? Araştırma yaptım ama net bir cevap bulamadım, bilgili arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim.
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Merhaba,
Tavisyem Bağlantı Bildirici eklentisini kur ve kırık linkleri anasayfana yönlendir.
Google Webmaster Tolls dan Hatalı linkleri Tarama bölümünden düzeltmen gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benzer yazılara da yönlendirebilirsin.
imzam yok
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Google senin sitendeki konularda yani url yi almak istediğinde o link ile karşılamadığı anda url yi webmasters tools'da Tarama hataları bölümünde sana gösterir ve bunu düzeltmeni önerir.
Çünkü Google senin site içinde hatalarla boğuşmanı istemez ve kendi açısından da bu sitede çok sorun var ben bu siteyi yükselmetem algısı yaratmayı istemiyor.Bir şeyler yapmak istiyorsan bunu hatasız yapmanı istiyor.
Senin sitende çokca fazla konu olduunu düşündüğüm için bunları tek tek yapamayacağını varsaydığım için Bağlantı Bildirici eklentisini kurmanı ve bu şekilde kırık bağlantıları ana sayfana yönlendirmeni istedim.
Bağlantılarının kırık olması GoogleBot tarafından zaman aşımına uğrar bu da sitenin açılış hızına yansır.Buda senin sitenin google açısından kalitesini düşürür.Böylelikle senin konularını tavsiye etmez.
Ben 0-3 aylık sitelerin etiket kullanmamasından yanayım.Kopya içerikler ile birden fazla url yi google'a göstermem bu süreçte saçma olur.
Eski bir sitede ise etiketlerin max 4 olmasından yanayım.Ama makalenin 300 kelime üzerinde olduğunu varsayıyorum.Zira kısa makaleli konularda etiketler kullanmak çok saçma bana göre.
Etiketleri kopmle silebilirsin.Bunu phpMyadmin den wp_terms ya da wp_term_taxonomy bunlardan biri.Dikkat et.
Kolay gelsin.