MasterKazanç Sadece ufak bir durumu belirtmek için yazmak istedim. Inmotion hariç dediğiniz üç firmayı da denemiştim zamanında. Bana göre performanslarına oranla fiyatları şişirilmiş gibi geldi. Evet Godaddy domain konusunda en iyisi. Hostgator ve bluehost da adı en çok duyulan şirketlerden... Ama bu imajları, ürünleri için gereksiz yere şişirilmiş fiyatlar koymalarına sebep oluyor. Performans olarak da öyle üst düzey olduklarını düşünmüyorum.
Belirtmek istediğim şey fiyat/performans beklentisini karşılayamamaları. Godaddy kullandığım zamanlardan hatırlıyorum ne Litespeed ne Nginx web server ikisini de sunmuyor. CPU sorunu yaşanması bir hayli muhtemel paketleri birinci yıl için ucuz, sonraki yıllar için ise aşırı yüksek fiyatlarda sunuyorlar. Bir DigitalOcean, Vultr, eğer yüksek bütçe varsa Kinsta etmiyor ne yazıkki. Hadi bunlar VPS sunan firmalar diye atlayalım ama yine de Siteground, Cloudways gibi firmaların gölgesinde kaldıklarını düşünüyorum.
Tabi reklam bütçeleri ve geçmişlerinin yarattığı imaj sayesinde bu firmalara oranla daha çok müşterileri var. Ama sömürge firmaları olduklarını düşünüyorum. Bu da benim görüşüm tabii :)