gqhan42 adlı üyeden alıntı

diğer seferde de günde 3 5 yazı girerdim heralde aşırı oluyor diye 3 yada 2 günde 1 ekledim bu sefer yine hüsran :).
Bunu neden söylüyorum forumlarda bakıyorum site açıp 1 ayda 1000 tl kazananmı ararsın sonu yok bilmem kaç tl kazanan kaç yüzbin hite ulaşan anlamıyorum ben neyi yanlış yapıyorum.Site adresini atmaya utanıyorum vallahi :)


Anahatar kelimeler, doğru başlık kullanımı, makalenizin içeriği, sitenizin arama motorlarındaki ayarları bunlar çok önemli sadece yazı yazmakla olmaz bu iş. Belli bir sektör üzerine yoğunlaşıp o alanda yazılar yazacaksınız, rakiplerinizi takip edeceksiniz.

Ben şuanda istediğim bir sektörde 2 haftalık süreç içerisinde istediğim anahtar kelimelerde ilk 2 yada 3 sayfaya girebiliyorum bu zor birşey değil. Ortalama 2-3 aylık süreç içerisinde ilk sayfada olmanız çok rahat buda sitenize ziyaretçi sağlar.

Bunları yazdım ama memnunmusun desen hayır değilim çünkü istediğim ziyaretçi kitlesini elde edemiyorum günlük +10k tekil ziyaretçi mesela. Neden elde edemiyorum mesela yanlış sektörlerle uğraşıyor olabilirim veya yazılarım daha çok içerikli ilgi çekici olabilir. Bir sürü faktör var.

Ben tek bir site açıp binlerce ziyaretçi beklemek yerine birden çok site açıyorum hepsine belirli oranlarda ziyaretçiler geliyor. Bu şekildede akmasada damlıyor idare ediyoruz. Zaten artık keyif işi oldu kazanmasakta bağımlılık gibi vakit geçiriyoruz uğraşıyoruz.