-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
Merhaba arkadaşlar fikir alışverişi adına açıyorum konuyu sahibinden üzerinden bir telefon alacaktım adam ile anlaştım istanbuldan biri bende ödeme yolladım ama 3-4 gün geçmesine rağmen ürünü yollamadı ve bana bende bir telefon aldım bozuk çıktı senin paranı yollayacağım dedi ve hesap numarası da aldı ama yollamadı benim elimde ödeme dekontum var ayrıca whatsapp konuşma kayıtlarım var şimdi bunu şikayet edeceğim bu adam ceza alır mı yoksa takipsizlik mi çıkar ??
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
En yakın Cumhuriyet savcılığına giderek , dilekçen ve yazışma çıktılarınla başvurabilirsin. Gerisi zaten onların işi. Mutlaka bu konuda yufka yürekli davranma.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar. Aslında sizin yaşadığınız olayda doğrudan Türk Ceza Kanunu 158. maddesi kapsamında nitelikli **************lık mevcut. Ancak genellikle savcılık makamları, internetten alışveriş olaylarında karşı tarafın özel bir hile kullanmadığını, alıcının yeterli derecede özen göstermediğini belirterek takipsizlik kararı vermektedir. Ama üzerine düşündüğünde başka mağdurların ortaya çıkma ihtimali yüksektir ve hakkında dava açılabilir. Bu tamamen dosyanızla ilgilenecek savcının ilgisine bağlı. Bu tarz dosyalarda, haklarında dava açılan ya da soruşturma başlatılan şahıslar parayı geri ödeme yoluna gittiklerinden son bir kez daha yazıp bekledikten sonra şikayet etmenizde fayda vardır kanaatindeyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
son bir uyarı yapmanda fayda var savcılığa gideceğini söyle hala yokuş yaparlarsa uğraşırsiniz ama korkutarak hallolur belki uğraşmadan hallolmus olur
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
İnsanlık hali hocam belki bir sıkıntı olmuş olabilir uyarı yapın ürün elinize ulaşmassa anında savcılığa gidin
1 kişi bu mesajı beğendi.
Günlük 5K Hitli DA : 18 PA :24 İndirme Sitesinden Uygun fiyata Footer Link (PM)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Nedense bu sıkıntılar hep parayı gönderdikten sonra oluyor :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım,Blog Yazarlığı
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haftasonu olduğu için havale gelmemiş olabilir. Ne zaman gönderdi parayı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cep Telefon Teknik Servis
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Kendimi gördüm hocam 2011 yılında telefon takas edicektik aynı ilan sitesinden adam dediki 150 tl yi gönder bende telefonu göndereyim kontrol et eğer sorun çıkarsa 2 kargo ile uğraşmayalım ödemeni yaparım telefonu gönderirsin dedi aklıma yattı 150 tl yatırdım adam bana bir adet bozuk bilgisayar parçası gönderdi gittim şikayetçi oldum 2016 yılında dava açıldı ne gelen var ne giden savcılıkta sizin anlattığınıza göre **************lık var deyip kamu davası açtı yakalama kararı çıktı ama hala ses seda yok yıl oldu 2019 dava hala devam ediyor yakında dava ya rafa kalkar yada zaman aşımına uğrar yakalansada adli denetimle serbest bırakılır falan filan uzar gider 150 tl için adamı sonucta kara zindanlarda çürütcek halleri yok ya tutar küçük olunca cezada az oluyor mübasir de bana dediki ne kadarda kamu davası açılmış olsa adam yakalandığı zaman mantıklı bir ifade verirse adliyeden senden önde çıkar dedi bende işin ucunu bıraktım cünkü tebligat adliye sabah durusmaya gir cık pisikolajim bozuldu artık adliyenin yüzünü dahi görmek istemiyorum ne oldu akıllandım artık elden yada get ile alıyorum bile bile lades yapmıyorum 150 tl ye dolandırılmama dersi almış oldum=) geçmiş olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
Voltaren adlı üyeden alıntı
son bir uyarı yapmanda fayda var savcılığa gideceğini söyle hala yokuş yaparlarsa uğraşırsiniz ama korkutarak hallolur belki uğraşmadan hallolmus olur
hakkımı yasal yollardan arayacağımı söyledim ve en üzüldüğüm tarafı ise bir aramamda kızı çıktı telefona babam uyuyor dedi üzüldüm ama yapacak bir şey yok yani bende telefon almak için yolladım o parayı "keşke oda düşünseydi çocuğunu" yazık yani değmez hiçbir şey için utanılacak işlerden uzak durmak lazım
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...