Kategorilerin birleştirilmesi karışıklığa neden olacaktır, bu şekilde ayrıştırılmış hali iyi yalnız bununla birlikte bir çok konuda çoğunluğunun da benim gibi düşündüğünü tahmin ediyorum ve dile getirmek istiyorum.

Artık yenilik zamanı geldi diye düşünüyoruz, normal üye statüsündekilerin bazı kategorilerde sınır tanıması da kötü yönde etkilediğini söyleyebilirim. Uzun zamandır burada üyeyim ilk zamanlarda ki gibi potansiyelin biraz düşüş sağladığını üzülerek söyleyebilirim. Örneğin; dün bir site tanıtım kategorisinde 1 konu açtım ve inanın kimse girip bakmadı, eskiden olsaydı yorumlar gelir öneriler sunulurdu. Analiz yetkisi sizde bu durumu detaylı olarak inceleyen birim sizsiniz ama ticaret alanında ki potansiyeli de az çok takip ediyorum ve bu yüzden bunları konuşuyorum.

Artık sınırlı ticaret kategorilerinde ki ilanların aynı halini görmekten etkilenmiyor değilim.

Mobil tasarım da çok uğraş isteyen bir sistem var, bu konuda özenti falan değil bunu samimi söylüyorum sadece kullanılan bir sistemin kullanıcıya ne kadar güzel bir alternatif sunduğunu söylüyorum. Açılan tüm ilanların ana sayfada bulunması çok iyi, nereden bahsettiğimi tahmin ediyorsunuzdur.

Sizden ricam; örneğin 5 ay kadar sınırları kaldırıp tüm üyelere bildirim gönderip canlılığı görün. Yenilik konusuna gelince mesajımı okuduğunuz da özel mesaj atarsanız küçük bir önerim olacaktır. Saygı ve sevgilerimle :)