MasterKazanç hocam bu uygulama zaten wmaracının ilk zamanlarında burada da vardı. Sonradan böyle değiştirdiler ticareti ve forumu ayırdılar. Ama bu değişimi kendi kafalarına göre yapmadılar, şuan sordukları gibi o zaman da üyelere soruldu, danışıldı ve ayrılmasına karar verildi.

Herkesin fikrine saygım var tabi ki el elden akıl akıldan üstündür.

Benim derdim sevdiğim için içinde bulunduğum bu platformun çöplüğe dönmesini yada kendi kendini bitirmesini istemiyorum. Tabi ki wmaracı ve TÜM üyeler için faydalı olan neyse o yapılsın fakat fikrimide belirttiğim gibi benim pek aklıma yapmıyor birleştirme işin.

Şuanda bile yüzlerce yardım konusu cevapsızca arşivlere gömülüp gidiyor. Şimdi bom boş geçen yardım konularına ticaret mesajları yağmaya başlayınca sizce bu üyeler ne düşünecek?.

Kendiniz bir düşünün bir konuda fikir almak için bir konu açıyorsunuz konuya 10 kişi giriyorsa 9 tanesi ücretle size fikir vereceğini söylüyor şimdi siz ne düşünürsünüz? Yada tekrar bir yardıma ihtiyacınız olduğunda konu açmak içinizden gelir mi?

Dediğim gibi benim derdim ortamın suyunun çıkmaması, onun haricinde birleşse benim ne karım olocak birleşmese ne karım olacak.

Neyse anket sonuçları gösterecek bakalım. Hayırlısı olsun wmaracı ve tüm üyeler için.