Ankette birleştirilmemesini isteyenlerin sayısı daha fazla şu ana kadar. Tabii ki admin'in istediği şey de birleştirilmesi. İlk aşamada ticaret artar çünkü. Peki ya daha sonra? Orası mechul. Fakat ben forumun biteceği kanaatindeyim sonrası için. Başka bir sitede de üyeliğim var (biliyorsunuz neresi olduğunu) ama çoğunlukla hep buradayım. Neden mi? Ne zaman oraya girsem hep ticaret hep reklam. Hiç normal konu göremiyorum. Son açılan konular sekmesinde de, son cevaplanan konular sekmesinde de hep reklam var. Zaten en çok bakılan yer bu en son açılanlar veya cevaplananlar kısımları. Wmaracinda her konuda sorun yaşayanlar konu açıyor, herkes yardımcı oluyor, biz de okuyup deneyim kazanıyoruz bilgileniyoruz. Burası bu yüzden bir aile gibi. Ben her gece yatağa girerken sürekli son konulara bakar öyle uyurum. Haber sitelerini okumayı bıraktım burayı okuyorum hep.

Ama tabi sizin de kazanca ihtiyacınız var. Ben de birleştirilmemesinden yanayım ama özel bir kodlama ile anasayfadaki son açılan forum konularının arasına tek tük ticaret ilanı serpiştirebilirsiniz. İster belli bir ücret karşiliği, isterseniz de rastgele ticaret konularından birini. Hem forum konuları aktif olmaya devam eder, hem de ticaret biraz artar.

İkinci bir önerim de, eğer birleştirmeyecekseniz anasayfadaki son açılan konuların listelendiği Forum ve Ticaret butonlarının yanına "Hepsi" butonu da ekleyebilirsiniz ve varsayılan olarak onu açarsınız sayfa yüklenince. Böylece herkes ilk aşamada bu karışık sayfaya bakmaya alışır, ama beğenmeyen Forum sekmesine veya Ticaret sekmesine geçip daha detaylı bakınır kendince. Bemce bu daha güzel olur.