Banka faizi kazandırmaz paranızı eritir. Ne kadar paranız olursa olsun, isterseniz 2 milyon dolarınız isterse 20000 dolarınız olsun paranız bir kaç yıl içerisinde erir sadece miktarı aynı kalır.

Banka faizleri yıllık enflasyon, tefe-tüfe, kurların altında oran vererek sizin paranızı kullanır. Fakat size aslında para vermez, paranız her yıl azalır.

Şöyle düşünmek gerekirse;

2009'da 10.000 tl para yatırdınız
20190'da o para yine 10.000 tl diyelim.

2009'da ikinci el az kullanılmış volkswagen polo alabilecekken
2019'da ki 10.000 tl ile polo'nun 4 lastiğini alamazsınız.

Bunun yerine ilk önce sektörünüzü belirleyin.
Web üzerine işe girecekseniz 5-6 adet blog kasın, para ile yazılar yazdırın ve sürekli makale girin. Meyvelerini 1.5 yıl içinde yersiniz.

Ya da alt coinlere basın. Tavsiyem Miota'dır.

Eğer elle tutulur bişeyler yapacağım diyorsanız sizin veya yakınınızın erbabı olduğu bir iş yapın fakat size bunu da önermem. Neden derseniz ekonomimiz pek iç açıcı değil. Önünüzü görmeden bu dönemde işletme açılmaz.

Bu konuda en önemli şey para sizin. Başkasının fikri ile bir işe direkt girmeyin, o sadece fikrinin başarısız olduğunu öğrenir, siz paranızdan olursunuz.
Dikkatli olmakta fayda var, yakınlarda sohbet etme fırsatı bulduğum bi inşaat devinin sahibi bile ilk önce elimizdeki işleri bitirelim demişti. O bile önünü görmeden iş yapmıyor. Dikkatli olun, umarım kazançlı bir işe yönelirsiniz.

:) İyi Forumlar.