-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Makale Editörü
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merak ettim doğrusu PM alabilir miyim?
30 bin TL ile bütçe ile de bence ofis tutup, güzel bir sistem kurup Twitch yayını yapılabilir. Bir de bir kız arkadaşınız varsa ve yayınları ona yaptırırsanız kısa sürede günde 200-300 TL kazanmaya başlarsınız. (denendi, onaylandı)
2 kişi bu mesajı beğendi.
bQnyy
I am what i am.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Çevirmen ve Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benimde bu rakamdan az daha fazla bir sermayem vardı bikaç yıl önce şuan gayet iyi kazanıyorum, rekabeti az potansiyeli yüksek ingilizce birkaç alan bul site aç elinde baya bir para artar seo,logo vs. den sonra ben risk alıp rekabeti yüksek fazla kazançlı bir alanda site açtım şansım yaver gitti şuan gayet iyi geliri var sitenin, risk almam diyorsan (ki bence almamak mantıklı ben 3,4 kere fazla rekabetli alanda site açtım şansıma biri tuttu) dolara veya altına yatırmak mantıklı coin işine girmeni önermem açtığın ingilizce sitelere haftada 1 makale gir adsenseden türkçe sitelerin 5 katı falan kazanıyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kurumsal ve bireysel İngilizce çeviri ve makale işleriniz uygun fiyata yapılır.
TDWeb
SEO Danışmanı - Webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı - Webmaster
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
143, (%99)
10.000 TL ile bile aylık 1000 TL kazanabilirsin. doğru zamanda doğru işi bulmalısın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Öncelikle merhabalar. Bir kaç naçizane tavsiyem olacak sizlere. Eğer kripto paralarla kısada olsa bir geçmişiniz varsa günlük olarak al sat yapmayı deneyebilirsiniz. Borsalar arası al satta yapabilirsiniz. Günün belli kesimlerinde borsalar arasında 5-6 tl gibi farklar olur. Misal olarak X borsasından 595 TL'ye alırsınız Z borsasında 600 TL'ye satarsınız. 30 bin tl ile bu yöntem ile güzel paralar kazanabilirsiniz. Eğer hiç alakanız yoksa bulaşmamanızı tavsiye ederim. Kazandırdığı gibi batırmasınıda bilir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar çok değerli fikirleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Yarın bir karar verip başlamayı düşünüyorum.
BANK
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Neden faizde değerlendirmeliyim ?
-- Uçan helikopterler savaşmadan düşüyor.
-- Deprem olmadan binalar yıkılıyor.
-- Asgari ücret artmadan zamlar artıyor.
-- ....
alemburda
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
IT - Enformasyon Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
BANKK
Hocam sizi cesaretinizden dolayı tebrik ederim. Çoğu kişi gizlş kapaklı yapar siz açıkça yazmışsınız.
Birde merak ettiğim hangi arabaya biniyorsunuz :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hukumet benden faiz alip vatana millete hayirsiz is yapiyorsa benim.de.bankaya yatirip faiz almam da bi sakinca yok.
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence giyim ürünleri ayakkabı, elbise tarzı ürünleri aracı olarak satmak. Trendyol gibi. 280tlye mağazada gördüğüm ürünü internette 180tlye almıştım o kara cuma döneminde. Adam sattığı 180tlden bile kâr ediyosa demekki bu adamlar ayakkabıyı 50-60tlye alıp %500-600 kâr ediyor. Bence para bu işte ama önce azim, hırs ve ileriye dönük sağlam bi hedef gerekir.