bilalklc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknik Servis, İnte
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
merhaba arkadaşlar yeni evime geçtim ve internetimi ***** üzerinden 16mbit olarak kullanıyorum nakil istedim ama biraz araştırma yaptım ve diğer firmalarında olabileceğini düşündüm ve daha iyi hızda download upload olsun her türlü
3 seçenek düşündüm
.***** devam etmek
.türknet
,millenicom
türknette bir arkadaşımdan kartından 1 yıl boyunca ödeme çekmişler kullanmadıkları halde kapattırmak zormuş müşteri hizmetleri desen sıkıntı ve adresimi sorguladığımda 35mbit kadar hız var
millenicom baktım merkezi yere taşındım ve adresimi sorguladığımda 75mbit kadar hız alabiliyorum ve prestij paketiyle 89 tl whatsapp destek hattı var
müşteri hizmetleri var galiba belirli zamanlarda saat dilimlerinde.
yani arkadaşlar sizlerin fikirlerini tecrübelerinizi bekliyorum yardımcı olacak her arkadaşıma şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum ve iyi forumlar diliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Netspeed kullanıyorum, gayet memnunum. Arayıp altyapınızın maksimum kaç megabits destekledğini öğrenip fiyat bilgisi alabilirsiniz.
netspeed.com.tr
1 kişi bu mesajı beğendi.
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Arkadaşlar bu konuda daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim. Ben de *****'i kapattırıp farklı bir firmaya geçeceğim 1 hafta sonra. Sizce sorun yaşatmayacak ve TTNet'ten daha uygun fiyata alabileceğimiz firmalar hangileri? Hattım Vodafone olduğu için "Vodafone evde internet" almayı düşünüyorum ama nasıldır, hizmeti iyi midir sizce?
Sarp35
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Araştırmacı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Türk ******* mu ***** mi ne haltsa her türlü pişman ederler. Ben 3 farklı adreste superonline bağlattim üçüde sorunsuz ve soz verdikleri hizda calisiyor tavsiye ederim.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Alt yapı gerçekten kiminse onu seç, yoksa taşeronlar hep sorun çıkartır...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
TTNet = Altyapı Turk ******* = Bölgeye göre değişiyor yani bazı bölgelerde çok verimli oluyor bazı bölgelerde çok verimsiz.
Turknet = Altyapı Türk ******* = Sırf Kontrat yok diye alacaksan pişman olursun internette söylediği hızlara aldanma.Her bölgede aynı hızlar geçerli değildir.
Milleni= Altyapı Türk ******* = Fazla birşey söyleyemeyeceğim Sonuçta büyük ihtimal TTNet üzerinden aliyordur.Dogrudan Turk*******dan alamaz. Taşeron
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım,Blog Yazarlığı
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Turknet i tercih etmeni öneririm.
Arkadaşına gelecek olursak kayıt olurken sanal kart kullanabilirdi ve fatura ödemelerini manuel yapabilirdi.
Ben de ***** te 16 mb interneti zor alıyordum Turknete gectim ve şuan 52 mbps hız alıyorum. 1,5 yıldır da sorunsuz kullanıyorum.
***** te tek sıkıntı şu: aynı fiyata daha düşük hız ve seni taahhüte bağlaması.
Taahhütten çıkınca da yüklü fatura çıkarması.
Türknette böyle sorun yok. Sabit fiyat, taahhüt yok, alt yapına göre yüksek hız ve 1000 dk her yöne konuşma.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 seçenek düşündüm
.***** devam etmek
.türknet
,millenicom
*****: Türkiyedeki altyapının neredeyse tamamına sahip. Sorun yaşanan bölgelerde genellikle fiber optik hızda hizmet satıp alamayanlar şikayetçidir. Çünkü neredeyse 9 yıl önce satılan fiber optik hızda internet hizmetini daha yeni kullanıcılara vermeye başladılar. Kablo döşemelerine ancak sıra gelebildi.
TÜRKNET: ***** alt yapısını kullanır, sözleşme ile bağlarlar ömrü billah burnunuzdan getirirler...
MILENNI: hiç çalışmadım, pek fikrim yok, ama onunda sözleşmeye dayalı TTnet alt yapısını kullandığını düşünüyorum.
TELEDÜNYA: araştırılabilir, Türksat kaynaklı hizmet sunumu. Hızlı kaliteli hizmet sunduğunu duymuştum.
SUPERONLINE: Turkcell in en iyi yaptığı işlerden birisi bence, Turkcell altyapısında kullanılacak birşey varsa o da interneti.
********: TTnet altyapısını kullanır. TTnetten Çoklu hizmet alımı yapıp satmaktadır. Kendisinin sunduğu hiç bir altyapı yoktur.
Tüm bunlar aklınızı karıştırdıysa, bölgenizdeki fiber optik dönüşümler hakkında bilgi edinmeye çalışın, dönüşüm yapıldıysa VDSL2 modem kullanın. Sözleşmenizi yenileyip en uygun paketlerden tercih yapın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**