lostyazilim
tr.link

Laptop Batarya Ömrü Uzatmak İçin Yöntemler

23 Mesajlar 5.444 Okunma
acebozum
tr.link

zer zer cakmakenes.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 1003
  • Beğeniler 137 / 136
  • Ticaret 17, (%100)

Tioc adlı üyeden alıntı

Bilgisayarı günlük kullanan birisi için mantıksız öneriler,

Özellikle;

4- Bilgisayarı Çok Fazla Kullanmamaya Çalışın

Bilgisayarınızda pek fazla oyun oynamayın. Gereksiz işler ile takılmayın. Takılacaksanız eğer üstteki şartlara göre işinizi görün. Laptop hafif bilgisayardır. Masaüstü gibi kolay kolay herşey yapılmıyor. O yüzden özenli kullanmaya dikkat gösterin. En önemlisi ise, eğer bilgisayarınız kasıyorsa, büyük ihtimal Vista yüklü olduğu için kasıyordur. Onu ya Windows 7 yada Windows XP yapın.

Mantıksız olsaydı eğer, konuya gelen yorumların çoğu sizin attığınız yorum tarzında olurdu.

İkincisi; 4. maddede anlatılmak istenilen bilgisayarın düzenli kullanılması gerektiği. Çok fazla kullanılan laptop bilgisayarlar masaüstü bilgisayarlara göre daha hızlı bozulmaktadır. Bende o maddede bilgisayarın düzenli kullanılması gerektiğinden ve bilgisayarın ne gibi durumlarda performansının dahada artacağından bahsettim.

googleasistan
webimgo

Tioc Tioc Perişan Hallerde Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Webmaster
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 12 / 9
  • Ticaret 5, (%100)
Yanlış anlamayın ben tartışma kapısı açmak istemiyorum. Haklı olabilirsiniz ama, bilgisayarla uğraşan birisi için gereksiz diye bişey yoktur. 5 gün önce Hp laptop aldım mesela, benim emektar pc yanından bile geçemez. Ama tabiki aynı özellikte bir masaüstü bilgisayar çok daha farklı performans verecektir.

zer zer cakmakenes.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 1003
  • Beğeniler 137 / 136
  • Ticaret 17, (%100)

Tioc adlı üyeden alıntı

Yanlış anlamayın ben tartışma kapısı açmak istemiyorum. Haklı olabilirsiniz ama, bilgisayarla uğraşan birisi için gereksiz diye bişey yoktur. 5 gün önce Hp laptop aldım mesela, benim emektar pc yanından bile geçemez. Ama tabiki aynı özellikte bir masaüstü bilgisayar çok daha farklı performans verecektir.

Estf. neden yanlış anlayayım :) Elbette doğru diyorsunuz, masaüstü bilgisayarlar daha farklı performans vermektedir.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al