tek adam olmaz diyen sayın muhalefet lideri kürsüde ben izin vermeden kimse konuşamaz diye kürsüye hiddetle şidddetle el vuruyor o kıymetli zat kaç adam ana muhalefet partisinin yönetimi yok mu neden kıymetli lideri tek başına tüm milletvkillerini tehdit ediyor açıklarmısın lütfen
bende diyorum ki şu ankinden daha iyisi yok daha kötüsü var
birileri 50 60 yıl bu ülkeyi batırmak için herşeyi yaptı arada iyi işler yapmaya kalkanlar öldürüldü son örneği hala canlı
birileri yaklaşık 20 yıldır düzeltmeye çalışıyorlar tehlike tehditler altında olan anca bukadar
daha iyisine zaten izin vermezler sizde onlara yardımcı oluyorsunuz zaten dış düşman değil içerdeki gizli düşman tehlkelidir -Emeği geçen herkesin..- sana ve sizin gibilere daha çok yakışır inanın veya inanmayın hesap günüde var o günde umarım aynı kafada olursunuz
bende diyorum ki şu ankinden daha iyisi yok daha kötüsü var
birileri 50 60 yıl bu ülkeyi batırmak için herşeyi yaptı arada iyi işler yapmaya kalkanlar öldürüldü son örneği hala canlı
birileri yaklaşık 20 yıldır düzeltmeye çalışıyorlar tehlike tehditler altında olan anca bukadar
daha iyisine zaten izin vermezler sizde onlara yardımcı oluyorsunuz zaten dış düşman değil içerdeki gizli düşman tehlkelidir -Emeği geçen herkesin..- sana ve sizin gibilere daha çok yakışır inanın veya inanmayın hesap günüde var o günde umarım aynı kafada olursunuz
çok fark var arada çoook . hala iktidar veya muhalefetteki birilerini savunuyorsanız halimiz yaman . Allah aşkına yapmayın etmeyin . ben kılıçdaroğlunu savunmam savunamam da ama siz de diğerlerini savunmayın . siyasetteki kimse dürüst veya düzgün insanlar değiller .
eğer derseniz bana şuanki iktidarın yanlışlarını göster özelden yollarım . şuanki muhalefettekinin hatalarını zaten bariz görüyoruz . onu çok güzel gösteriyor medyamız . ama lütfen biraz düşünelim şuan niye bu haldeyiz ?
daha bugün haberde, seka fabrikasının satıldıktan 2 yıl sonra kullanıma kapatıldığını gördüm . şuan kimse iş yapmıyor o fabrikada . adamlar satın alıyor ama kapatıyor gidiyor . bunlar gerizekalı mı da aldığı fabrikayı işletmiyor . lütfen biraz bunları düşünün . ülkenin temeline sürekli balta vuruyorlar .