Tek adam olmak ayrı bir şey parti disiplini ayrı birşey senin savunduğun kişinin partisinde ondan izinsiz tuvalete bile gidemez kimse buna lafın yok ama cehapeye! Gelince sabah aksam cehape cehape ... konuşuyorsun sen. Kötüymüş daha kötüsü olduğu için oy vermiyormuş. 20 yıldır öldüremiyormuş daha öncekileri oldurmuslermis de vay be vaay. Yoruma bak, kim kimi öldürüyor onlar aynı değirmenin yolcusu, senin adamı getiren onlar. Kim neyini engelledi bu zamana kadar, ne istedi de yapamadı? Bütün güç elinde hala mağdur edebiyatı hala mağdur edebiyatı. Cehape demekten başka ne diyor? Son 5 yıldır konuşması, açılış edebiyat ortaları şiir bitiriş cehape cehape.. Bizim olan herseyi satti, eger chp satsaydı suan da her cuma çıkışi yuruyus yaparlardi.Eger bu sebze meyve fiyatlari CHP doneminde boyle olsa yazar kasayi birak domates biberle taarruza gecerdi halk. CHP nin yönettiği il ve ilçelerden hangisi geri kalmış, çöplük, yobaz vb. ? Şuan Turkiyenin en iyi yönetilen belediyelerine bak hep cehapeli, çünkü zihniyet olarak ilerici. Sizin zihniyetiniz arap zihniyeti olduğu için anlayamazsınız. Ben ve benim gibiler zihniyete oy verir. Kilicdaroglu nu sevmiyorum, hatta partide ki bazı ısimlerden nefret ediyorum ama biliyorum ki onlar gelip geçici.. Hâlâ bu zihniyeti savunan insanları görünce üzülüyorum. Hiç mi çocuklarının torunlarının geleceğini düşünmüyorsun. Adam din iman diye diye yavaş yavaş bitiriyor ülkeyi yarın bir gün de iç savaş çıkar parçalanırız. BU gidişle...