Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Facebook gruplarında link paylaşımıyorum.
Bu olay benim için çok önemli ama link paylaşımı yapamıyorum. Yaptığım anda siliniyor. Ne bir gönderiye yorum olarak link atabiliyorum nede gönderi atabiliyorum. Kendim grup açıp denedim orada bir problem yok.
Ama grup kasamam, kasacak vaktim yok. Eskisi gibi gruba ekleme kodlarıda çalışmıyor şöyle bir günde 10K kişi eklesek, bir kaç hafta normal şekilde yayın yaptırıp sonradan linklerimi paylaşsam..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam facebook son güncellemelerden sonra gruplarda üye eklemeyi sadece kişiye davet gönderimi yaparak üyenin kabulü olursa ekleme yapıyor kodlarla ekleme olmuyor. Link paylaşımı yapamama sorununuz büyük ihtimalle çerezleri silmediğiniz için veya spama düştüğü için geçicidir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sürekli güncellemeler geliyor bundan 1 yıl önce çok daha kolaydı ama şuan gruplara üye eklemek imkansız gibi bir şey. Davetle olacak bir şey değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Tek.
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Link kısaltma servisini deneyerek paylaşım yapar mısınız? Özellikle goo.gl'den kısaltarak deneyin. Daha önce böyle başıma geldi, bu şekilde kurtardım
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
İş güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendi sitemizden link paylaşamıyoruz bende anlamadım, topluluk kurallarına uygun değil diyor. 1 hafta öncesine kadar paylaşıyordum sıkıntı olmuyordu şimdi gönderdiğim anda kaldırılıyor.
https://www.yazilimcase.com