-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
WordPress & WooCommerce
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Elimde kullanmadığım birçok ram, harddisk ve ekran kartı mevcut, bu parçaları letgo üzerinden anlaştığım birine Kapıda Ödemeli kargo ile göndermek istiyorum. Güven açısından paketi teslim alıp kapıda nakit ödemek istiyor. PTT Kargo veya Sürat Kargo'nun kapıda ödeme hizmetini nasıl kullanabilirim? Birçok kişi kurumsal olmak gerekli diyor ancak bireysel olarak gönderim sağlamak istiyorum. Bu mümkün müdür? Daha önce bireysel olarak kapıda ödeme gönderen var mı?
Bilgi sahibi arkadaşların görüşlerini beklemekteyim. Teşekkürler arkadaşlar.
mertokur.com.tr | hello@mertokur.com.tr
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Kargoyla kapıda ödeme yapabilmesi için sanırım fatura kesmeniz gerekiyor, kesemiyorsanız sahibinden üzerinden get ilan ile satabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal medya
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
kapıda ödeme olsa bile alıcı paketi acıp bakamaz. havale ile gönderse kapıda da ödeme olsa aynı olay. sahibinden get ile yapa bilirsin, ek ücreti oluyor onuda alıcıya söylersin kabul ederse o şekilde gönderim sağlaya bilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
WordPress & WooCommerce
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fou adlı üyeden alıntı
Kargoyla kapıda ödeme yapabilmesi için sanırım fatura kesmeniz gerekiyor, kesemiyorsanız sahibinden üzerinden get ilan ile satabilirsin.
isciadam adlı üyeden alıntı
kapıda ödeme olsa bile alıcı paketi acıp bakamaz. havale ile gönderse kapıda da ödeme olsa aynı olay. sahibinden get ile yapa bilirsin, ek ücreti oluyor onuda alıcıya söylersin kabul ederse o şekilde gönderim sağlaya bilirsin
Anladım hocam, ancak kafamı kurcalayan şey şu; Annem kendine instagram üzerinden farklı farklı sayfalardan çanta vs. sipariş ediyor kapıda ödeme ile gönderiliyor ancak kargo paketinden ne fatura çıkıyor ne de fiş? ve bunu 6-7 keredir gözlemliyorum hiçbirinden fatura/fiş çıkmıyor.
mertokur.com.tr | hello@mertokur.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal medya
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Anladım hocam, ancak kafamı kurcalayan şey şu; Annem kendine instagram üzerinden farklı farklı sayfalardan çanta vs. sipariş ediyor kapıda ödeme ile gönderiliyor ancak kargo paketinden ne fatura çıkıyor ne de fiş? ve bunu 6-7 keredir gözlemliyorum hiçbirinden fatura/fiş çıkmıyor.
faturasını kesiyorlar yoksa kargo firmasından ücret alamazlar ama sizin ürünüz A ama kesilen fatura B olarak geçiyor farklı şirket üzerinden fatura kesimi sağlanmakta, tekrar şirket kurmamak için 2. durum ise komisyonlu satış yapılmasından dolayı gönderim sağlanmıyor size satın aldığınız A firması ama asıl ürünü satan B firması bu yüzden size evrak gönderimi sağlanmıyor kargo sırasında