üstüne 1 tane eklemek gerekiyor.Yoksa reklam görünmez.
Edit:Yeni farkettim, eklemişsiniz zaten. :)
...emrullâhi kaderen makdûrâ(n).
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
+Günceldir
https://www.gamepaylasim.com/ » Düşünceler profesyonel olmadıkça emekler amatör kalır.
Mad
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ben ekledim.Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.Pagespeed puanı 33'ten 50'lere kadar çıktı.Şimdi ise tekrar 30'lara düştü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar daha kısa bir şekilde anlatacak olursak
kodunu temadan tamamen silin
nin üstüne bir tane ekleyin reklamlarınız yine görünecektir.
Bu sayede daha hızlı site açılışı sağlayacaksınız.
Proje ve Kod Paylaşım Platformu
https://www.projevekod.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
danışman
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar
Öncelikle site hızını en fazla yavaşlatan eklenti, adsense vb. reklam kodları maalesef. bende hız skorunu 76 dan 50 ye indiriyor.
adsese kodlarında "async" zaten kullanılmakta. ben "defer" eklemeyi denedim ama hata verdi.
Adsense kodlarına nasıl defer ekleriz bilen varsa yardımcı olmasını isterim.
"Lazy Load" sayfa açıldıkça resimlerin sonradan gelmesini sağlayan bir özelliktir. eğer adsenseyi bu kodla sararsanız reklam içi imajı geç getirmesi ile site açılış hızı artırması gerekir ama google pakete müdahale edildiği için istenmeyen bir durum olacaktır diye tahmin ediyorum.
Verilen kodu açtım "https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js" içerisinde kodlanmış htpp sayfaları var. bunların nereye çıktığı meçhul ? kodlama bilen arkadaşların ayrıntılı incelemesi lazım.
Reklamlar kalsın ama site açılış hızı artın isteyenlere tavsiyem , sayfa başına 3 reklamdan fazla eklemeyin ki zaten google de öyle diyor. ve reklamları mümkün olduğunca sayfanın sonlarına ekleyin.yazı içi reklamlarıda aynı şekilde mümkün olduğunca sayfa sonuna ekleyin.
PageSpeed Insights de 5-6 birim hız artışı olacaktır ama bu sizi yanıltmasın çünkü bu gibi testler sayfanın tamamının yüklenmesini bekleyerek skor verir. sıralı yani sayfa başından adım adım inerek bir hız testi yaptığınızda 15-20 birim hızlandığını göreceksiniz.
Bu da yetmezse sayfa başına en fazla bir reklam ekleyerek deneyebilirsiniz.
işin özü google adsense reklamlarından kaynaklı site hızı yavaşlama sorununu google amca koda "defer" eklediği zaman yada başka bir günceleme yaptığı zaman çözülür ama şimdilik bu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
fistiq
Sabır | Selamettir. <3
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / K
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Mobilden ve Mobilin Masa Üstü görünümünde çok hızlı sitem ama PC`de %30 Yada benim PC ölmüş ya la...
Evet reklamlar çok fena ağırlaştırıyor, ki sitemde anormal derecede ne resim var, ne de video.
Google amca buna çare bulursa çok sevineceğim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Blogum: travelsadvice.blogspot.com
İLETİŞİM ADRESİM: freedom.86@msn.com
SKYPE ADRESİM: fistiq34
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Mühendis
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Blogger için başka hızlandırma yolu var mı acaba?