-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Askeri personel
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar. Bir proje alan adı aldım ama alan adım texasta bir şirketin isminin türkçe harfli hali. Yani economist’in ekonomist hali gibi. Bu bana sorun çıkartır mı ilerde?
yatirimkulis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı - Videographer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam hiçbir sorun çıkmaz en kötü elinden gider alan adı. Yani kendi fikrim ve sağda solda okuduklarımla yola çıkarak. Senin reg tarihin daha önceyse şirketin kurulumundan arkana bile bakma.
Praticaret
Praticaret | Tam Entegre E-Ticaret
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Ticaret Sistemleri
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu tarz işlemlerde patent olayına bakılmakta aynı kategori ve aynı yazım şeklindeyse aynı içerikleri taklit ediyorsa alan adınızdan olabilirsiniz ama harf farklılığı ve gerekli patent olayınında bir sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum. Ortada tek bir harftede olsa değişim söz konusu
Praticaret | Pratik E-Ticaret Sistemleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Alan adının uzantısı nedir? Com, net veya org ise takma kafana hiçbir şey olmaz (içeriklerini taklit etmediğin sürece). TR uzantılı ise bunu detaylı anlatırım.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her ne amaçla kullanılıyor olursa olsun "bank" kelimesini patentleyemezsiniz diye biliyorum. İsterseniz oyuncakbank olsun. Bankların dünya genelinde, direkt olarak "banka" ve "para" bağlantısını çağrıştırıyor olması, bu adın "parasal **************lık" yapılmasına olanak sağladığı için genel kavram kullanımı yasaktır aslında. Hele hele bir forex, broker işi yapıyorsanız zaten kullanamazsınız ve başınız ciddi derecede ağrıyabilir. Yine de iyi araştırmanızda yarar var. Benim ifadelerimi bşr bakış açısı olarak değerlendirin. Yanılıyor olabilirim. 😊