markareklam adlı üyeden alıntı

:)) o kadar teknik detaylarla uğraşmamak için seo hosting düşünüyorum zaten. sonuçta kendi işletme siteme linkwheel yapıcam. VPS en iyisi ama ince ayarları ile uğraşmak sıkıntı daha wordpress'i tam çözemedik (yok iç-dış seo'su yok bilmem nesi) Alakanıza teşekkürler.


Hocam her site için iç seo-dış seo olayı geçerlidir. wordpress e özgü birşey değil bu. kalkıp bir forum siteside kursanız bunada dış seo, iç seo yapabilirsiniz.

Aslında seo hosting daha fazla paraya aynı sistemi okutmak adına uydurulmuş birşey gibi geliyor bana.

Bir server ne yapılarak seo uyumlu yapılabilir ki ? (Normal bir hostingden farklı olarak?)

Hız konusuna gelirsek.. bir hizmet alıyorsunuz ve hızlı olmalı zaten. Günümüzde halen türkiyede baktığımızda bir sunucuda çok fazla site yer alıyor (örneğin 1000 kadar) buda ister istemez hız olarak etkiliyebiliyor. Bir hosting firmasının yeni teknolojileri kullanması gerekli. Seo hosting adı altında daha güçlü özellikler kullanmaması gerekli.

Güzel hosting ve veridyen i önerebilirim. Bu iki hosting firmasıda yeni nesil teknolojileri ve en son yazılımları kullanmakta. Bir hosting için gerekli olan tüm özellikleri barındırıyorlar. (Litespeed,cloudlinux,ssd,php selector,cpanel gibi)

Tavsiyem veridyen olabilir. Eğer çok fonksiyonel bir siteniz yoksa, klasik bir blog sitesi olacaksa, %20-25 cpu tanıyor diye hatırlıyorum. Yeterli olacaktır. Bu şekilde normal bir hosting ve ek ip adresi satın alarak işinizi görebilirsiniz diye düşünüyorum. Çok daha karlı çıkarsınız.