[CENTER][SIZE=5][COLOR=#2969B0]Sınırsız domain lisansı 250 TL[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=#2969B0]v2.0 Güncellemesi ile Watermark Özelliği Eklenmiştir!
[/COLOR][/SIZE]
Eklentiden Görsel :
[SIZE=6]Eklentimiz Pinterest spam olayını ciddi miktarda azaltıyor. 6 aydır kendi eklentimi kullandığım hesabım :[/SIZE]
[SIZE=5]
[/SIZE]
[SIZE=5]Orjinal Görsel : [/SIZE]
Özgünleştirilmiş + Watermark hali :
Google Aramalar çıktısı :
[COLOR=#B8312F][SIZE=5]Müşterilerimizden Yorumlar[/SIZE][/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#B8312F][SIZE=5]
Eklenti alınmıştır. Küçük bir problem oldu fakat @furkanOymak hocam sağolsun team ile bağlanarak halletti. Hayırlı satışlar
Arkadaştan bir adet sınırsız domain için olanı alındı. Sınırsız domain olarak çıkartması ve watermark özelliği eklemesi olayı güzelleştirdi. Teamwieverdan destek verecek kadar ilgili idi. Ki eklenti kullanımı cidden basit zaten, ama yaptığı iş oldukça etkili ve büyük. Sunucuyu yormaması büyük bir artı, üstelik eklenti işlemleri de oldukça hızlı/stabil yapıyor. Takdire şayan. Ömürlük kullanmak için aldım, değeceğini düşünüyorum. Furkan, yaptığı eklenti ile ilgileniyor güncellemeler yapıp ücretsiz olarak bilgilendirip yeni dosyayı gönderiyor. Arkadaş on numara bir insan. Tavsiye edilir.
EKlentiyi satın aldım.. ve biraz evel furkan arkadaşımız kurulumunu yaptı vede test etti... yararlı bir eklenti..
2 domain için eklenti alımı gerçekleştirildi.
Furkan’la +10 ticaretimiz olmuştur. İşinde gayet başarılı ve kaliteli hizmeti var.
Gözünüz kapalı ticaret yapabilirsiniz ��
Gözünüz kapalı ticaret yapabilirsiniz ��
1 adet alındı çok başarılı.
2 adet lisans satın alındı, çok ilgiliydi hocam. Teşekkürler. Deneyimlerimi tekrardan buraya aktaracağım :)
Resim özgünleşiyor benim merak ettiğim nokta Watemark'ın optimesiydi yaklaşık 15-20 farklı boyutlardaki fotoğraflarda denedim ve hepsine watemark optimesi cuk oturdu :) elinize sağlık.
1 adet domain lisans alındı. İlgili arkadaş. Yaptığı eklentiyi çok beğendim. Tebrikler.
Tekrar kurulum yaptırıldı gayet kullanışlı ve mükemmel eklenti. Rakiplerime kesinlikle önermem :)
Eklenti satın alındı, teşekkürler..
Sınırsız domain lisanslı şekilde 1 adet satın almak adına, iletişime geçiyorum Furkan. İyi satışlar dilerim.
Furkan eline koluna sağlık vallahi, çok güzel oldu bu, yüklü lisans alımı yapılmıştır, tw ile bağlanıp ilgilendi :)
Eklenti alındı, sağolsun Furkan çok yardımcı oldu, tabi bunlar hep riskleri azaltan önlemler onca uğraşlarımız bi anda heba olmasın diye güzel düşünülmüş.
eklenti alındı teşekkürler.
2 adet lisans teslim alındı. Kullanımı çok kolay ve arkadaş botu teslim ederken yapılması gerekenleri deytaylı bir şekilde anlatan ufak bir talimatname de gönderiyor. Emeğine sağlık.
Mesajım bulunsun sınırsız lisan alınacak ellerine sağlık güzel ve başarılı bir eklenti diye düşünüyorum.
1 adet domain için alınmıştır teşekkürler şimdilik bir sıkıntı yok görseller daha özgün kullanimi kolay gayet güzel.
Hizmet alındı.Kullanımı kolay.Teşekkürler güzel iş çıkarıyor
5 site için alım yapıldı ilgili ve hızlı çözüm, teşekkürler
1 adet alınmıştır, hızlı teslim etti. Teşekkürler.
Sınırsız lisans alınmıştır teşekkürler
1 adet satin alindi. Arkadas cok hizli ve guvenilir.
Sınırsız lisans satın alındı hayırlısı olur inşallah...
Furkan hocam'dan eklenti teslim alınmıştır. Başarılı bir iş (y)
Sınırsız domain lisansı alınmıştır.
Sınırsız domain lisansı satın alınmıştır teşekkürler
sınırsız lisans satın alındı
Sınırsız domain lisansı satın alınmıştır,teşekkürler furkan çok başarılı bir eklenti.
sınırsız lisans alınmıştır kullanımı çok kolay
Eklenti Sınırsız lisans olarak alındı. Gayet başarılı ve pratik bir iş. Arkadaş da gayet ilgili ve işinde iyi biri.
Eklenti alındı stabil ve sorunsuz çalışmakta tavsiye ederim.
1 adet sınırsız lisans satın alındı. İlerleyen zamanlarda deneyimlerimi paylaşırım.
Sınırsız lisans satın alındı
Tavsiye edilir :)
Tavsiye edilir :)
Eklenti alındı. Arkadaş gerçekten çok ilgili, eklenti de sorunsuz bir şekilde çalışmakta.
Eklentiyi dün aldım, bugün deneme fırsatı buldum. Çok başarılı olmuş ve çok işime yaradı. (y)
[/SIZE][/COLOR]