-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Günde 2-3 makale fazlasıyla yeterli hocam. Hatayı iç seoda yapıyor olabilirsiniz. Etiketlere, anahtar kelime analizlerine, makale okunabilirliğine, görsel ve makale özgünlüğüne, görsel çözünürlüğüne ve etiketlerine, sayfa açılış hızına, sosyal medyadaki varlığınıza (vs vs şeklinde 20 tane daha iç seo kriteri türetilebilir) dikkat etmeniz gerekiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
buzmavisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
Sabır lazım hocam , birden olmaz , en az 1 yıl
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webfaresi.net r00tadmin
-
-
Ad Soyad
Ü** Ü**
-
-
-
Ticaret
27, (%93)
Biraz vakit ile nakit varsa olur
Webfaresi.net Beklerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu gerçekten alanına ve içerik kalitene göre değişiyor . Örnek olarak, insanların yakından takip ettikleri konu olarak sinema diyelim . Bu konuda çok sıkı takipçiler oluyor , her içeriğini merak edip okuyabiliyor. Ve içerik kaliteniz orta ve üst ise ne kadar sık gönderi paylaşırsanız o kadar hit demektir . Yani, sitenizin konusu ve kalitesi buna el verirse, dediğiniz gibi ne kadar fazla yazı o kadar ziyaret. Fazla yazı da haliyle birden çok kişiyi kapsıyor.
Misal ben tek başıma yönetiyorum sitemi sık sık paylaşım yapamıyorum . Bir haftada bazen 1, bazen 2tane, bazen de gecikebiliyor . Hit 200-300 arasında gidiyor geliyor . Eminim ki bir başkası daha yanımda olsa bu rahatlıkla iki katına çıkar . Çünkü tutturmuşum içeriklerimdeki düzeni . Çoğuna da ziyaretçi geliyorsa benim tek sıkıntım kişi eksikliğidir
Melliqe
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tabikide hayır, tek başınıza başlayın ekip sonradan oluşabilecek bir durum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Blog sitesi için tek kişiyle başlamak mantıklı ama genel forum sitesinde tek başına 1 hafta sonra yıldığını farkedeceksin. Forum sitesini doldurmak çok zordur. Forum sitesinde sağ tarafta konular 2.800 yorumlar 45.300 olarak görünmesi ile konu 1 yorum 1 ( bu da forum kuralları) işte bu forum sitesi hem seni hemde siteye geleni üzecek.
İmza!!! Get Closer!