Bugün sizlere css dökülmüş olan bir firma temasını wordpress dökülmüş halini sizlerle paylaşmak istedim. İş değişikliği nedeniyle css dökülmüş bir temayı wordpress dökmem istendi. Bende vidobu takipçisi olduğum için hazır dökülmüş olan bir firma temasını wordpress uyarlayarak teslim ettim. Sonucunda güzel bir tema ortaya çıktı.Çok basit olarak kodladığım bu temayı da sizlerle paylaşmak istedim. Css ve tasarım vidobu eğitmeni Hakan Çamoğlu’na aittir. WordPress döküm ise bana aittir.

Tasarım ve kodlama bakımından çok temiz ve sade bir temadır. Sizleri zorlayacak bir kurulum eklenti falan ihtiyacı yoktur.Temada sizler için özel olarak manşet alanı eklenmiştir. Özel alan yardımı ile manşete resim ekleyebilirsiniz. Anasayfa da toplam 4 yazı gösterilmektedir. Özel alan yardımıyla manşete resim eklemek için özel alana manset yazmanız ve daha sonra resmin linkini eklemeniz yeterlidir. Manşete toplam 10 adet resim konmaktadır.Sizler isterseniz bunu manset.php yardımıyla artırabilirsiniz. 10 sayısını manset.php aratırsanız bulabilirsiniz.

Temada eklenti falan kullanılmadı hiç bir şekilde.Tema dosyaları çok azdır diğer temalara oranla. Mesela functions.php gibi dosyaları hiç kullanmadan yapıldı temamız.Ayrıca cufon özelliği de kullanıldı temamız da.Daha sonra isterseniz fontu değiştirebilirsiniz.Ben sadece cufon olsun diye öylesine bir font attım.

Ayrıca temanın footer kısmına kendi sitemin linkini koydum.İsteyen kaldırsın istemeyen kaldırmasın pekte umursamıyorum bu konuyu.Eğer dikkate alsaydım linki şifrelerdim. İstediğiniz yerde kullanabilirsiniz temayı.



Download - Download

Demo

Kaynak: http://www.khaaos.com/wordpress-kurumsal-firma-temasi/