-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Öncelikle merhabalar forum sakinleri,
İddaa konusunda oldukça bilgim var. Yıllarca oynadım, en son 7 ah önce 6k para çektikten sonra bıraktım. Yani iddaa konusunda bilgim yeterli düzeyde.
Son bir kaç gündür aklımda iddaa tahmin sitesi açma projesi var. Hazır css, js ve php bilgilerimi geliştirirken, kendi kodlayacağım script ile tahmin sitesi açmaya "karar verdim"
Piyasada iddaa tahmin sitelerinin önemli olanlarını biliyorum, sistemlerini, stratejilerini. Ancak benim aklımda olan sistem bunların tamamından farklı, yabancı benzer sitelerde de henüz bir örnek göremedim.
Gelir modeli kredili sistem olacak ancak işleyişi diğerlerinden "çok" farklı. Zaten kodlamamın ön test kısmı tamamlandığında test yayını ile daha fazla bilgi edineceksiniz.
İddaa tahmin sektöründen istediğim parayı kazanabilir miyim?
Daha önce bu sektörde faaliyet göstermiş arkadaşlar varsa düşüncelerini beklemekteyim, özel olmayan konularda bilgi verebilirim.
Ek olarak kodlama bilgimin yetersiz olduğunu biliyorum, ancak test yayını yapabilirim, sonrasında sponsor ya da ekip kurmaya ihtiyacım olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
para ver kupon ol şeklinde gibimi olucak buna benzerse bence ekmek yersin bu işte olmadığım halde gördüğüm kadarıyla bir ton kişi bu yolla para verip kupon alıyorlar vs yani olur
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şöyle 10, 50, 100, 1000 kredi satın alıp, kupon için 1 kredi yatırılacak. 1 krd 1tl, tekli, sistem, kombine farketmeksizin 1 kredi 1 TL 1 kupon 1 kredi.
Başka gelir alanları var ama o özele giriyor.
Edit. Diğer sistemlerde olduğu gibi 1 kupon tahmini için 25- 50 TL fiyat yok. Tüm tahminler 1 TL, fark var ama orasını şimdilik söyleyemem.
Tahminleri ben yapmayacağım.
buzmavisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
Merhaba facebook uzerinden başladım şuan 7k takipcim var. Site kurmadan önce sayfa kur oradan başla derm
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Teşekkür ederim, sosyal medya hesapları olacak elbette, ancak sosyal medyayı yönetecek birilerine ihtiyacım da olacak.
Aslında reklam ayağı biraz farklı işleyecek...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
en son geleceği planlıyordun bir site ile hocam.
o iş ne oldu? gümledi mi acaba.
bu arada iddaa olayına bel bağlama düşündüğün gibi 1 tl ile para kazan olayları sadece umumi wc işinde olur kısa vadede zarar edersin iddaa durumlarından benden söylemesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Asker
-
-
Ad Soyad
Y** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hiç uğraşma başlama derim bu tür işlerin tutarlılığı yok birkaç sazan atlayıp alıyor yada kupon satıcı **************ları var onlar sayesinde iddaa uzmanları ************** etiketi ile dolanıyor etiketlendik yani açıkcası
👑 Duolingo Öğretmen Hesabı
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Benzeri bir script yazıp satmıştık arkadaş idare ettiremeyip kapatmıştı biraz zor , ortada bu kadar ************** varken insanlar pek inanmıyor. Bu arada scripti yazdırmak istersen yardımcı olabilirim.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com