Hangi firmayı kullanıyorsunuz? Paketiniz nedir?
Verilen hızı görüyor musunuz diye soracagim fakat görmüyorsunuzdur kota dahilinde hız sorunu yaşıyorsanız bunu yetkililere bildirin. Ben hepsini denedim bir superonline kaldı yarin onu baglatacagim bakalim internetten tiksindirdiler :)
Ben 4 ay önce superonline'ı bıraktım oranın da bir farkı yok. 24 mgb lik paket aldım güya alt yapı 13 mgbe kadar desteklemesine rağmen 8 in üstüne çıkamadım. 8 bile alamadım. Ara ara 3 4 e kadar düşürdüler. Arayınca geri çıkarıyorlardı.....
Bir gün aradım durumu güzel bir şekilde izah ettim, bana paketimin 24 mgbe kadar desteklediği söylendi vs max 6 7 alıyorum dedim. Müşteri hizmetleri bana altyapınız 13 destekliyor 14 ve altına 8 mgb sağlayabiliyoruz malesef dedi. Dedi bunu. 14 olsymıs görecekmisim 12 13 ama 14 değilmiş işte..
Valla yoruldum hepsinden türknete geçecektim ama adamlar hakkında yarı yorum olumlu ıse yarısı cok oumsuz. mecbur tt geçtim. bana kalsa tt de geçmezdim, bir ara bana kullanmadıgım bir internet aboneliğinden fatura cıkartıp icraya verdiler vs..
Laf nası buraya geldi bilmiyorum ama bari interneti yavaslatmasınlar bu kadar bu nedir ya ? Mailleri test edicem 3 dakika bunu nasıl bekleyim
Hız 13.5 Mgb bu arada